Informacije o porucivanju

Putem sajta Natalne Karte mozete poruciti robu i usluge putem nase online prodavnice.

Porudzbine i uplate se mogu obaviti 24 casa dnevno, a radno vreme sektora podrske je od ponedeljka do petka od 9-17 casova i u ovo vreme vrsimo obradu svih uplata i porudzbina. Drzavni praznici nisu radni dani.

Sve porudzbine se obradjuju tek nakon prijema uplate, osim ukoliko nije drugacije naglaseno. Period za uplatu porudzbine je 5 dana od kreiranja porudzbine na sajtu. Tokom perioda od 5 dana nakon slanja porudzbine kupac ce dobiti nekoliko obavestenja putem E-Maila i/ili broja telefona koje je ostavio prilikom kreiranja porudzbine da je potrebno platiti porudzbinu. Porudzbine za koje uplata nije izvrsena u roku od 5 dana bice automatski zatvorene i smatrace se neaktivnim.

Uplate su vidljive na izvodu na kraju prvog sledeceg radnog dana nakon uplate. Primera radi ukoliko se uplata izvrsi u petak, na nasem izvodu ce se pojaviti u utorak kada ce biti i obradjena. Molimo vas da ovo imate u vidu prilikom porucivanja.

Informacije o porucivanju usluga

Sve usluge se naplacuju i isporucuju u formi koja je naglasena prilikom porucivanja.

Informacije o porucivanju proizvoda

Ukoliko se radi o porucivanju fizickih proizvoda, sve isporucujemo putem kurirskih sluzbi na teritoriji cele Srbije. Prilikom porucivanja, a ukoliko taj trosak postoji, jasno je naglasen trosak isporuke i ko ga snosi. Ukoliko trosak isporuke nije naglasen prilikom porucivanja i placanja, podrazumeva se da sve troskove isporuke snosi kupac.

Proizvodi za koje je naznaceno da ih imamo na lageru salju se u roku od 3 radna dana od dana placanja porudzbine.

Proizvodi za koje nije naznaceno da ih imamo na lageru salju se najkasnije u roku od 15 radnih dana od dana placanja porudzbine. U slucaju da pomenuti proizvod nismo u mogucnosti da posaljemo u pomenutom vremenskom okviru, kupac ce biti obavesten.

Za sva dodatna pitanja mozete kontaktirati nasu sluzbu logistike putem ovog formulara.