Najbolji astrolozi - na samo poziv od vas!

Bez obzira da li ste zagovornik astrologije ili ne, samo jedan razgovor sa dobrim astrologom mogao bi da vam promeni zivot. Razgovor sa astrologom mogao bi da za vas znaci preokret i kljucan momenat u vasem zivotu.

U najvecem broju slucajeva, taj prvi, inicijalni razgovor je samo pocetak promene koja ce za vas u zivotu uciniti vise nego sve sto ste do sada probali. Ono sto je bitno i znacajno napomenuti je svakako, da kada se odlucite da obavite astrolosku konsultaciju, za to odaberete skolovanog astrologa sa velikim iskustvom i znanjem. U tom slucaju, svakako cete napraviti veliki korak u svom zivotu, kako za sebe tako i za svoju porodicu i prijatelje. Jer cete pomazuci sebi, pomoci i svima onima do kojih vam je stalo.


Astrologija sadrži znanje koje prosvetljuje. Naučila me je mnogo toga i puno joj dugujem. Geofizički dokazi otkrivaju moć zvezda i planeta u odnosu na Zemlju. Zauzvrat astrologija to potvrđuje. Zato je astrologija životni eliksir za čovečanstvo.
Albert Ajnštajn


Sta mogu da pitam astrologe?

Najcesca pitanja nasih klijenata vezana su za trenutne aspekte i odluke u narednom periodu. Prvenstveno se pitanja ticu ljubavnih i poslovnih odnosno finansijskih aspekata, medjutim vrlo cesto nasi korisnici pitaju i za zdravstvene, medjuljudske i mnoge druge aspekte kako licno svoje, tako i svojih bliznjih - porodice, partnera, dece ali i prijatelja i poznanika. Astrologija nekada moze dati kljucne odgovore na vasa pitanja. I ne samo to. Kao sto svako ima doktora koji mu odgovara vise ili manje, isto je i sa astrologom. Tumacenja jednog astrologa mogu vam biti previse direktna, dok vam neki drugi astrolog iz naseg astro centra moze savrseno odgovarati.

Kako da kontaktiram astrologa?

Pored toga sto mozete naruciti i uplatiti astrolosku konsultaciju putem Skype-a iz celog sveta, astrologe iz naseg astro centra mozete kontaktirati i pozivom na nase brojeve telefona. Trenutno imamo brojeve u nekoliko zemalja, a ukoliko kojim slucajem vasa zemlja nije na listi, mozete poruciti skype astrolosku konsultaciju. U nasem astro centru uvek dezura nekoliko astrologa, koje mozete konsultovati odmah. Sve sto je potrebno je da uzmete slusalicu i pozovete jedan od nasih brojeva, zavisno od zemlje u kojoj se nalazite. Evo brojeva telefona naseg astro centra, na koje mozete dobiti nase poznate astrologe.

Pozovite nase astrologe odmah:

Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Za kraj...

Nas astroloski centar je sinonim za astrologiju na balkanu. Kroz nas centar je proslo preko 100 astrologa sa ovih prostora, a u svakom trenutku, vise od 10 astrologa dezura u nasem call centru, spremno da primi vas poziv. Nas call centar je najveci astroloski centar na balkanu i dnevno opsluzimo nekoliko stotina, sto stalnih to i novih klijenata.