Horoskop i raskid ljubavne veze: Lavovima ništa ne može uništiti veru u ljubav, Ovan kreće u nove pobede čim prođe „drama“

Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi. Niste jedini kojima prekid ljubavne veze izgleda kao smak sveta… Ili možda na to ne gledate tako crno? To, moguće je, zavisi i od Vašeg horoskopskog znaka. Proverite… Odaberite znak: Ovan Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopšte ne osećaju ljubavni bol, ali istina je da pate neizmerno i beskonačno. Povući će se u sebe i samo će retkima pokazati kako se osećaju. Kako će preboleti: Kada prođe „drama“ hrabro će krenuti u nove pobede, jer – zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi?! Bik Ceni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti pre nego što odluče prekinu odnos sa partnerom. Ako postoji i najmanja sitnica koja je može održati vezu u životu, sigurno se neće odlučiti na prekid. Kako će preboleti: Ako se desi najgore v

Horoskop i raskid ljubavne veze: Lavovima ništa ne može uništiti veru u ljubav, Ovan kreće u nove pobede čim prođe „drama“

Devica

Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promenu životnog prostora i kruga Device doživljavaju kao lični neuspeh.

Kako će preboleti: Proćiće malo vremena, a Devica će sabrati svoje misli, složiti kockice i nastaviti dalje. Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća u život.

Vaga

Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osete da su stvari izmakle kontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli da uživa, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka.

Kako će preboleti: Karakteristično za Vage, posebno muške, je strast za koketiranjem, pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima. To je ono što će ih vratiti na kolosek.

Škorpija

Vrlo teško i bolno preživljava prekide. Vreme provode u analiziranju veze ne bi li na vreme otkrili poteškoće koje bi mogle da ugroze njihov partnerski odnos. Škorpija nikada neće sebe optužiti za probleme, uvek je kriva ona druga strana.

Kako će preboleti: Prikrivaće osećanja, praviće šale na svoj račun, dok će u sebi patiti. Posle ljubavnog brodoloma, nije isključeno ni da se nikad više ne oporavi.

Strelac

Lako preživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka. Oni, ipak, pre svega misle na svoju sreću, pa će malo kome dopustiti da ih povredi.

Kako će preboleti: Užasno su egocentrični, pa ako ih voljena osoba ostavi, mogu da postanu pravi gnjavator koji će hteti da obnovi vezu po svaku cenu.

Jarac

Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teško da će raskinuti postojeću vezu. Kada se to ipak dogodi teško da će sa bilo kime podeliti svoju tugu. Radije svoje krize rešavaju u tišini svoje sobe.

Kako će preboleti: Osamiće se i razmisliti o svemu. Kada se oporave biće spremni za nove životne izazove.

Vodolija

Raskid ih navodi da dugo analiziraju propale veze, ali sagledaće je iz svih uglova i prihvatiti svoj deo krivice. Vodolije veoma teško zaboravljaju, pa nisu baš skloni opraštanju iako to nikada neće priznati.

Kako će preboleti: Vreme leči sve je izreka stvorena za pripadnike ovog znaka.

Podeli na Facebook-u