Budite fatalne: Najbolji način da šarmirate njegov horoskopski znak

Cemu vasa simpatija ne moze da odoli vam vrlo lako moze pomoci horoskop. Puno zanimljivosti mozete procitati u daljem tekstu.

Budite fatalne: Najbolji način da šarmirate njegov horoskopski znak

Ovan

Ovan uživa u tome da bude nečiji trofej. Voli da se prvo pokaže, a nakon toga tek da vodi ljubav. Takođe, očekivaće od tebe da mu “odaš priznanje” i diviš mu se kad ste u nekom društvu. Ono što ne podnosi je kada flertuješ sa drugim muškarcima.

Bik

Bikovi su sjajni ljubavnici. Najviše će uživati u finoj večeri nakon koje ćeš ga ljubiti od glave do pete. Pobrini se za to da ambijent bude ukrašen luksuznim detaljima, da je atmosfera mirna i – možeš očekivati nagradu za trud. Bikovi ne vole da spavaju u krevetu koji nije njihov.

Blizanci

Svi vi koji se zaljubljujete u pripadnike ovog znaka nemojte da se nervirate kad shvatite da, iako se oblače provokativno, mnogi Blizanci nisu preterano zainteresovani za seks. Obožavaju flert i vrckavu konverzaciju koja prethodi samom seksualnom odnosu. Kada odvučeš Blizanca u krevet, naći ćeš se pred sledećim izazovom – kako da ga nateraš da ostane veran. Jedan od načina jeste da ga uvek držiš u nekoj neizvesnosti jer su Blizanci po prirodi radoznali.

Rak

Ako te privlači osoba rođena u znaku Raka, pripremi se na to da ćeš morati da odigraš na kartu njegovog ega. Oni su možda najzahtevniji od svih znakova. Žude za fizičkim kontaktom, privrženosti i mnogo više emocionalnog uveravanja nego što je to uobičajeno. Stalno ćeš morati da mu pokazuješ i dokazuješ ljubav. To znači da ćeš, pre svega, morati da održavaš obećanja. Rak ti mora verovati, inače ništa od erotske slobode.

Lav

Ako izlaziš s muškarcem rođenim u znaku Lava, onda se potrudi da mu neprestano deliš komplimente, i to što je iskrenije moguće – o njegovim neverovatnim sposobnostima da zahvaljujući kojim dobro zarađuje. Pobrini se da misli da ga doživljavaš kao neku vrstu genija. Lavovi vole ljude uz koje se dobro osećaju. Nikad ga ne kritikuj jer to te sigurno neć dovesti do seksa.

Devica

Devica je u najvećem broju slučajeva “opsednuta kontrolom”. Najčešće izmisle svet i onda žive u njemu. Uglavnom se radi o vrlo praktičnom svetu, čija je poenta dostizanje dugoročnog cilja. Ništa ih ne uzbuđuje više od same ideje obaveze. Izbegavaj prenapadne komade garderobe jer Device na to ne padaju.

Vaga

Muškarci rođeni u ovom znaku imaju urođen smisao za humor koji je gotovo programiran da tera svaki oblik intimnosti. Mogu proći nedelje i nedelje pre nego što od njega dobiješ iskren odgovor. To je njihov odbrambeni sistem jer ne vole kad im se previše približite. Vage vole da naprave prvi korak i brzo će izgubiti interes za osobu za koju smatraju da je ne kontrolišu ili oko koje ne moraju da se potrude.

Škorpija

Škorpije motiviše ljubomora. Oni će želeti devojku za koju znaju da je poželjna i drugim muškarcima. S druge strane, možeš biti bosonoga, trudna, mogu te pratiti tračevi, ali ako on misli da si poželjna, neće lako odustati.

Strelac

Ova senzualna bića vole hranu i piće, parfeme i sve što lepo miriše. Ne vole ljubomoru ni pokušaj kontrole, a vole i da deluju nedostižno. Budući da je u pitanju znak koji simbolizuje putovanje, ne treba napominjati da će planiranje puta bilo kakve vrste zadovoljiti Strelca. Zavesti ih u vozu ili hotelu je odlična ideja! Takođe, ljubitelji su egzotičnih mesta kao što su pustinje ili vrhovi planina.

Jarac

Jarčevima je najugodnije kada su sigurni da iza njih stoji gomila podrške i bezuslovne ljubavi. Kod muškarca u znaku Jarca sakupićeš poene samim tim što si pored njega – na pravom mestu, u pravo vreme. Jarčevi su skloni luksuzu, zato ponudi da mu urediš stan i odmah će te smatrati seksepilnom.

Vodolija

Omiljeni scenario Vodolije je sedenje i dug razgovor s nekim koga vole. Voli da priča o sebi i svojim dugoročnim planovima, pa se pobrini da podeliš s njim entuzijazam oko planiranja budućnosti. Ovaj znak uživa u svemu što je na rubu mode ili kulture. Ako se dobro oblačiš, muškarac u znaku vodolije će te sigurno primetiti.

Ribe

Ribe žele da podele sve s tobom, čak i novac, jer smatraju da je zajednički bankovni račun prilično seksi. Ipak, emocionalno su vrlo nesiguran znak. Uvek ćeš morati da ga uveravaš da je on broj jedan.

Izvor: Besno pile

Podeli na Facebook-u

ključne reči: horoskop uporedni zavedi bika skorpija