S kim Vaga najbolje sarađuje?

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori poslovni partneri i saradnici za Vagu?

S kim Vaga najbolje sarađuje?

Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu povoljnih, neizvjesnih i nezgodnih poslovnih partnera za aktualni znak

POVOLJNI

Vaga i Ovan

Vaga je rođena za marketing, a Ovan je majstor u animiranju novih kupaca i klijenata. S obzirom na to da se karakterno izvrsno nadopunjuju, čine idealan poslovni par koji bi mogao brzo uspjeti. Suradnja će se temeljiti na kompromisima, međusobnom poštovanju i obilju originalnih ideja.

Vaga i Lav

Nađu li se zajedno u poslovnoj sredini, stvari funkcioniraju vrlo dobro. Vaga se organizacijskim sposobnostima i diplomacijom odlično nadopunjava s energičnim i nestrpljivim Lavom. Tolerancija i odustajanje od međusobnog nadmetanja ključevi su ostvarivanja zajedničkog uspjeha.

Vaga i Blizanci

Poznati su po inteligenciji i snalažljivosti pa će kao suradnici jako dobro poslovati. Zajedno lako dolaze do novih originalnih ideja, za koje se Vaga brine da budu što prije ostvarene i plasirane na tržište. Poslovni rezultati bit će vrlo zadovoljavajući.

Vaga i Vaga

Kada dvije Vage odluče pokrenuti posao, najvjerojatnije će biti riječ o uslužnim djelatnostima. Ovaj će dvojac biti uspješan i kao dio tima, jer će im drugi suradnici moći nadomjestiti praktične vještine koje im nedostaju. Nitko im neće biti ravan u estetskoj prezentaciji.

Vaga i Vodenjak

Mogu dugoročno uspješno surađivati ako se ne budu petljali u dio posla koji obavlja onaj drugi. Radni odnosi između ova dva znaka najbolji su kada svaki partner ispunjava svoju radnu kvotu i ne traži često pomoć od drugoga. Bude li svatko dobro obavio svoj pojedinačni dio posla, i zajednički će rezultat biti iznad očekivanja.

NEIZVJESNI

Vaga i Strijelac

U društvenoj i radnoj sferi mogu biti jako dobri prijatelji i suradnici, no moraju suzbiti naviku dugotrajnog zajedničkog druženja i ćaskanja. Kao poslovni partneri moraju biti ustrajni u svojim stavovima i odlukama što će neminovno utjecati na njihov privatni odnos.

Vaga i Bik

Ova će dva znaka lako pronaći tržišnu nišu, uspješno plasirati originalan novi proizvod ili unaprijediti stari. Bilo da je riječ o isporuci, pakiranju ili reklamiranju proizvoda, na prilično će neobičan način privući pozornost i ostvariti značajan utjecaj na tržištu.

Vaga i Djevica

Bilo da su suradnici, poslovni partneri ili rukovoditelji tvrtke, bit će najučinkovitije ako imaju jednake ovlasti za donošenje važnih odluka. Njihovo inzistiranje na održavanju visokih standarda može im donijeti ugled i poštovanje, ali i uliti strah kolegama, suradnicima i namještenicima.

Vaga i Škorpion

Slične potrebe i očekivanja Vagi će i Škorpionu olakšati pronalazak kompromisa, a rješavanju problema pristupit će kao zanimljivom timskom radu. Karakterno se ne sukobljavaju jako pa nesporazumi neće izbijati često. Iako privatni život uvelike utječe na radnu sposobnost Vage, Škorpion to donekle tolerira.

Vaga i Ribe

Iako su im stilovi komunikacije različiti, na profesionalnom planu ovaj par može ostvariti solidan uspjeh. Vaga je konkretnija i realnija od Ribe, čija radna učinkovitost češće ovisi o raspoloženju. Mogli bi odlično surađivati u poslovima na području humanitarnog rada, turizma, lingvistike i pedagogije.

NEZGODNI

Vaga i Rak

Imaju različite ritmove i stilove komunikacije pa se često mimoilaze ili sudaraju. Vaga više polaže na vanjštinu i razmišlja kratkoročnije, dok je Rak sentimentalniji i manje sklon promjenama. Potrebno im je mnogo uhodavanja i prilagodbe da se slože i djeluju kao tandem.

Vaga i Jarac

Kao suradnici moćan su par spreman na sve izazove. Iako su karakterno različiti, prihvaćaju kritiku i uvažavaju mišljenja druge strane. Međutim, ako se jedan od njih nađe u ulozi nadređenoga, mora paziti da se prema drugoj strani odnosi s poštovanjem i da ne ugrozi njegovo dostojanstvo.

http://m.tportal.hr/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: vaga uporedni horoskop astrologija