Lav voli romantiku, a Devica je srećna kada je materijalno obezneđena

To je u zvezdama. Ako vam treba pomoć sa vašim ljubavnim životom a uživate u astrologiji, pogledajte ovaj tekst. Ljudi su generalno skeptični što se tiče uticaja zvezda, ali nauka kaže da datum rođena utiče na uspeh u životu.

Lav voli romantiku, a Devica je srećna kada je materijalno obezneđena

Filis Vega je u svojoj knjizi „ What Your Birthday Reveals About Your Sex Life: Your Key to the Heavenly Sexy Life You Were Born to Have“ otkrila kako različiti znaci pristupaju ljubavi.

Ona je ovu podelu odredila prema opšte poznatoj podeli znakova na : vatru, zemlju, vazduh i vodu.

VATRENI ZNACI: OVAN, LAV, STRELAC

Težite ka romantici i strasti. Vaše veze su retko jednolične zato što ste impulsivni i spontani. Ne plašite se odbijanja kao ostali, što je jako dobro.

ZEMLJANI ZNACI: BIK, DEVICA, JARAC

Praktičniji ste od drugih kada je u pitanju ljubav. Srećni ste sa materijalnim stvarima koje vas čine da se osećate lepo. Veoma ste oprezni kada je reč o ljubavi i osetljivi ste na fizičke povezanosti.

VAZUŠNI ZNACI: BLIZANAC, VAGA, VODOLIJA

Flert i romantika su uz vas. Iako je tako, to vam nije doboljno. Morate da imate vezu gde možete sa partnerom da se povežete intelektualno, da imate prijateljstvo i da ostvarite dobru konverzaciju.

VODENI ZNACI: RAK, ŠKORPIJA, RIBE

Emotivni ste, intuitivni i posedujete veliku empatiju za druge. Ako je osoba koju volite tužna i vi ste takođe tužni. Lako mogu da vas povrede u vezi zbog vaše intuicije i mašte.

http://zena.blic.rs/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: horoskop astro natalne karte