Ljubavni horoskop Bika i Blizanca

Kako se slažu Bik i Blizanac? Ne baš sjajno, i ne bez dodatnoga truda. Ipak su to dva jako različita znaka, kako to već znaju biti susjedni horoskopski znakovi. Jedan je stabilan, čvrst, jak, dok je drugi lepršav i površniji. Blizanac će prekršiti dogovore ako dobije priliku učiniti nešto zabavnije, a Bik takvo ponašanje neće tolerirati.

Ljubavni horoskop Bika i Blizanca

Ljubavni horoskop Blizanca i Bika ne izgleda baš obećavajuće. Veza Bika i Blizanca je veza dva horoskopska znaka koja se u biti baš i ne razumiju. Bik je ozbiljan, a njegova ljubav duboka i senzualna: Blizanac na drugoj strani stvari ipak ne shvaća tako ozbiljno. Zbog toga bi Blizanca mogla neugodno iznenaditi Bikova potreba da od samog početka veze krene maksimalno ozbiljno, dok se Blizanac tek zagrijava i još ispituje teren.

Ljubav Blizanca i Bika doći će na kušnju čim Bik shvati kako je Blizanac često u oblacima, i što je u Bikovim očima još gore, da često mijenja mišljenje. Blizanac će s druge strane brzo uvidjeti kako je Bik praktičan, bez puno smisla za Blizančeve „maštarije“, i to bi mogao biti jedan od generatora budućih sukoba. Uz moguću nevjeru, naravno.

Kako se slažu Blizanac i Bik

Odnos Bik – Blizanac je odnos između jednog horoskopskog znaka kojim upravlja Venera (Bik), i jednoga kojim upravlja Merkur (Blizanac). Venera je sva u znaku fizičkih zadovoljstava, ali i duboke senzualnosti, dok Merkur u sebi posjeduje i mušku i žensku energiju – pa će Blizanac često uzimati čas jednu, čas drugu stranu, već kako mu odgovara (a sve na užas svojega partnera).

Kako se slažu Blizanac i Bik: ispočetka možda i super, dok su još zaljubljeni i na sedmome nebu, ali začas će iz njih provaliti prava energija i onda će njih dvoje krenuti u bitku ne bi li nametnuli svoje stavove onom drugom. Ako nas pitate, mi bismo se kladili na Bika, jer taj tvrdoglavac će rijetko promijeniti svoje razmišljanje, pa makar se naizgled i složio s partnerom: on će potajno i dalje raditi po svojem.

Ljubav Bika i Blizanca je ljubav između zemljanog i zračnog horoskopskog znaka. I tu se vidi kako neće sve ići lako, jer su velike šanse da će zrak pokušati raspršiti tešku zemlju koju osjeća u svojemu partneru, a još su veće šanse da će Bikova zemlja jednostavno poklopiti zrak Blizanca i ugušiti njegovu energiju.

Veza Blizanca i Bika je veza između jednog horoskopskog znaka koji uvijek gleda praktično, koji je usmjeren na svoj cilj i uporno grabi prema njemu (a što će se Blizancu činiti strašno dosadnim), i drugoga znaka koji je sklon usvajanju novih ideja, znanja, pogleda na život – već u skladu sa situacijom (a što se nikako neće svidjeti Biku). Naučite cijeniti partnerovo razmišljanje i ne namećite mu svoje, pa ćete spasiti vezu. U suprotnom, pozdravite se i krenite svatko na svoju stranu.

http://www.horoskopcentar.com/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: bik blizanac uporedni horoskop