Ribe i Škorpije su idealna kombinacija - brata i sestre

Povezanost s braćom i sestrama jedan je od najdubljih i najsloženijih odnosa u životu. Uz nebrojene zgode i sećanja iz djetinjstva, braća i sestre dele poverenje i iskrenu ljubav. Ali, takav odnos može prilično da se zakomplikuje kada je reč o rivalstvu i različitim ličnostima. Otkrijte koliko se dobro slažete sa svojom sestrom ili bratom i kako možete dodatno da poboljšate odnos.

Ribe i Škorpije su idealna kombinacija  - brata i sestre

OVAN I ŠKORPIJA

Oboje su tvrdoglavi, što će pokazati u gotovo svakoj prilici. Ovan će rado kršiti pravila dok će Škorpija na sve načine pokušati da ih zaobiđe - ili će ih nevoljno poštovati. Kada Ovan shvati kako Škorpiji uspeva da ide kroz život tako, biće to početak divnog savezništva i rođenje nepobedivog tandema.

LAV I ŠKORPIJA

Oboje će pokušavati da nametnu svoju volju pa će povremeno situacija u kući biti napeta. Uprkos tvrdoglavim naravima, nalaziće zajednički jezik. Odlično će se poznavati i biti svesni šta će se dogoditi ako se upuste u svađu. Zato će izbegavati sukobe kad god i koliko god to bude potrebno.

STRELAC I ŠKORPIJA

Škorpija i Strelac će zajedno provesti uzbudljivo detinjstvo. Iako Strelac voli da ima poverenja u ljude, to verovatno neće lako ostvariti s bratom ili sestrom Škorpijom. Oboje će morati da ulože puno truda u zajednički odnos. Kad odrastu, naučiće da se poštuju, ali će uvek osećati malu distancu.

BIK I ŠKORPIJA

Dva najtvrdoglavija znaka u zodijaku slagaće se iznenađujuće dobro. Svađe će biti intenzivne, ali neće prerasti u fizički sukob. Bik će biti sklon retkim, ali burnim ispadima besa, dok će se Škorpija služiti sitnim podvalama. Kada odrastu, oboje će negovati odnos koji su izgradili tokom detinjstva.

DEVICA I ŠKORPIJA

Iako Devica i Škorpija imaju različite ličnosti, ipak dele nešto zajedničko: oboje nastoje da postignu izvrsnost u svemu što rade. Oboje su toliko skoncentrisani na perfekcionizam da često dolaze u sukobe zbog prevelike kritičnosti. Kao odrasli rado će se sećati detinjstva i negovati zajedničke uspomene.

JARAC I ŠKORPIJA

Detinjstvo će shvatiti kao odličnu školu za postizanje visokih ciljeva. Oboje će od najranijih dana fascinirati okolinu mudrim opaskama i maštovitim igrama. Međusobno poštovanje će ih sprečiti da se često svađaju, a karakterne razlike ih nikada neće previše udaljiti. Kada odrastu, postoji mogućnost da zajedno smisle dobar poslovni plan.

BLIZANCI I ŠKORPIJA

Površnost s kojom se Blizanci odnose prema ljudima Škorpiji se neće jako dopasti. Blizanci će biti vrlo društveni dok će Škorpija čekati da ljudi priđu njemu. Kada se posvađaju, Škorpija će vešto manipulisati Blizancem i pritom glumiti nevinašce. Ali, kada odrastu, ništa ih neće sprečiti da postanu najbolji prijatelji.

VAGA I ŠKORPIJA

Posmatrati Vagu i Škorpiju zajedno može biti vrlo zabavno. Većinu vremena će se dobro slagati, ali će oboje biti uvereni da su pametniji, lepši i simpatičniji od onog drugog. Posmatraču će se činiti vrlo bliski, ali čim nađu nešto oko čega će se takmičiti, pretvoriće se u ljute suparnike koji često zaboravljaju da su brat i sestra.

VODOLIJA I ŠKORPIJA

Ovo će dvoje velikih mislilaca potrošiti puno vremena iznoseći genijalne ideje i zapažanja. Oboje su od malih nogu uvereni da imaju odgovore na sva velika pitanja. Ako ikada odluče da se u nečemu takmiče, stvari bi mogle da izmaknu kontroli. Srećom, više će sarađivati, pa će im odnos dugo biti stabilan.

RAK I ŠKORPIJA

Emocionalni Škorpija i Rak odlično će se slagati dok se god nalaze u mirnom okruženju. Smetaće im glasne igračke koje narušavaju njihov unutrašnji mir, a uživaće u rešavanju zagonetki i igrama koje im omogućuju da koriste maštu. Kada se posvađaju, oboje će biti povređeni, ali se uvek brzo i lako pomire. Kako budu stariji, njihova će veza biti sve čvršća.

ŠKORPIJA I ŠKORPIJA

Dok rastu, oprezne Škorpije stalno će se proučavati i analizirati i pokušavati da otkriju da li mogu da veruju jedni drugima. S obzirom da to neće biti nimalo lako dokučiti, brzo će doći do sukoba. Oboje će reagovati besno i pokušavati da sabotiraju jedan drugog. Stvari će na kraju rešiti, ali će uvek pomalo 'podbadati' jedan drugog.

RIBE I ŠKORPIJA

Imaće zaista sjajno zajedničko detinjstvo. Oboje su vrlo intuitivni, karakterno se odlično dopunjuju i razumeju pa će vrlo brzo razviti duboku emocionalnu povezanost. Biće izuzetno pažljivi da ne povrede jedno drugo pa će do sukoba dolaziti jako retko. Škorpija će se ponašati zaštitnički prema Ribi, a ona će to znati da cene.

http://arhiva.24sata.rs/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: horoskop uporedni skorpija