Lav u podznaku Skorpion

Nestrpljivi i uvek zele brze rezultate nestrpljivi ali ih cesto sunce Lava u svemu podrzi i ostvari.

Lav u podznaku Skorpion

Kod ove kombinacije riječ je o spoju dva moćna i magnetska znaka od kojih oba pokazuju svoj autoritet. Agresivnost Škorpiona spojena sa nadutosti Lava, visoki let Orla u Sunčevoj grivi Lava vodi u Zenit i često stvara osobe koje su opčinjene slavom i visinom; ambicija je ta koja im omogućava egzistenciju.

Za ove osobe vrijedi ona - da cilj uvijek opravdava sredstvo. Vjera koju imaju u sebe je ogromna, i ona im upravo pomaže da se visoko uzdignu. Njihov život se, međutim, ne odvija samo na tom planu; one vole da eksperimentirati, što može biti povod iskazivanja velikih strasti i ljubomore. Kombinacija ova dva znaka daje za rezultat osobu koja je aktivna, prodorna, poduzetna, strastvena i dominantna. Sposobni su velike osobne žrtve, odlično poznaju sebe i svoje mogućnosti, kao i druge ljude. Lav u podznaku Škorpion je produktivan u svemu što ga istinski privlači. Može im se dogoditi da postanu opsjednuti sa sobom. Nikada ne rade nešto što je polovično, oni ne poznaju izraz prosječnost. Nekad ato njihovoj okolini može predstavljati problem i veliki napor.

Lav u podznaku Škorpion u sukobima reagira silovito. Ukoliko im nešto ne odgovara, niti malo se ne ustručavaju da to izraze otvoreno, te su spremni koristiti sva raspoloživa sredstva za rješavanje problema. Kada ih obuzme strast prema nekome ili nečemu, ne gube vrijeme analizirajući kako se to može odraziti na njihov život., već odmah kreću u akciju i velikom brzinom uklanjaju sve prepreke sa puta, zajedno sa onima koji su te prepreke postavili. Pri tome se ne boje da će se nekome zamjeriti ili da će ga netko zbog takvog ponašanja zamrziti. Naprotiv, čak takva mogućnost ih može i stimulirati. Ove osobe nije jednostavno upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djeluju kao mirna i jednostavna osoba, a u biti su jako komplicirano ljudsko biće, mnogo osjetljivije nego što se prikazuje. Na njihovu osobnost je zaista teko utjecati, jer se prikazuju kao gospodar, kako u dobrim tako i u lošim životnim situacijama.

U životu su uporni i hrabri, šire oko sebe čudesnu energiju koja ih služi u dobru i zlu. To znači da sve svoje snage mogu usmjeriti prema nekom dobrom djelu, ali i da te svoje snage znaju okrenuti protiv sebe upadajući time u razne neugodnosti. Ove osobe imaju bogatu i snažnu prirodu, nadahnutu životom, neprijatelj su rutine i obdareni ste nevjerojatnim elanom koji će im biti od velike pomoći u životnim krizama. Njihov život se ne odvija bez opasnosti jer su im upravo iskušenja prilika da se isprazne. Nestrpljivi su, uvijek žele brze rezultate i postaju frustrirani ukoliko ljudi ili određene okolnosti remete njihov napredak. U životu bi trebali naučiti smanjiti intenzitet svojih opsesija, oraspoložiti se i pustiti da Sunce Lava zasija na površini!

http://horoskop.e-zena.com/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: lav skorpion horoskop podznak