Podznak u ovnu daje samouverenost, a u vodoliji specifičan šarm

Evo jednog prelepog opisa nekoh od podznaka, kakav moze biti i koliko podznak utice na sam solarni znak.

Podznak u ovnu daje samouverenost, a u vodoliji specifičan šarm

Rođeni u podznaku Ovna

Vaš samouvereni nastup se odmah primeti, baš kao i spontanost i duhovitost. Iako ste zbog uticaja vladara vašeg podznaka, Marsa, plenete akcije, nestrpljivi i brzopleti, ipak delujete dostojanstveno. Hodate graciozno, visoko podignute glave. Puni ste entuzijazma i volite da se dokazujete, jer uvek imate jasan cilj pred sobom. Stisak ruke vam je čvrst, a sagovornika gledate pravo u oči. Ako vam nešto nije jasno, upadate mu u reč, bez izvinjenja.

Rođeni u podznaku Bika

Prirodan pogled vaših najčešće izražajnih očiju, lepa kosa i prijatna boja glasa, ponekad govore više od vaših reči. Pod uticajem vladara vašeg podznaka, Venere, planete lepote i šarma, zračite seksepilom i privlačnošću, na ne možete ostati neprimećeni. Znate da istaknete svoje ženstvene atribute. Pokreti su vam usporeni, lagani, zavodljivi, a sklonost preterivanju primećuje se u vašem stilu oblačenja i načinu na koji se krećete.

Rođeni u podznaku Blizanaca

Uglavnom ste vikte građe, lepih šaka i nogu, koje vam nikada ne miruju. Vašim podznakom upravlja Merkur, planeta komunikacije i informacija, pa ste zato stalno u pokretu i uvek tamo gde se nešto dešava. Komunikativni ste, druželjubivi, imate upadljivu gestikulaciju kada govorite. Cupkate nogom ispod stola, dok pogledom prelećete po prostoriji i sve primećujete. Znatiželjni se, veseli, duhoviti, sa vama u društvu nikada nije dosadno. Mladoliki ste, pa je teško proceniti vaše godine.

Rođeni u podznaku Raka

Plenite specifičnom mešavinom šarma, nežnosti i jakih emocija koje stidljivo pokazujete. Ukoliko ste dama, važno je u kojem znaku vam se nalazi Mesec, vladar podznaka u Raku. Ako je u Blizancima, vitki ste i okretni, a ukoliko je u Lavu, krasi vas lepa kosa. Sa podznakom u Raku, uglavnom ste prepoznatljivi po lepoj kosi i grudima. Često menjate raspoloženja i nikada se ne zna kako ćete reagovati. Lako se uvredite i brzo eksplodirate.

Rođeni u podznaku Lava

Dostojanstvenim, samouverenim držanjem i otmenom pojavom uvek privlačite pažnju, gde god se pojavili. Vaš hod je ponosan, a visoko uzdignuta glava uokvirena najčešće je uokvirena talasastom kosom. Volite da brinete svom telu, kondiciji, garderobi, što nije čudno kada se zna da vašim podznakom upravlja Sunce, simbol vitalnosti. Uvek ste doterani i našminkani, sa naglaskom na usnama. Nastup vam je i pompezan i detinjast u isto vrijeme, pa ne možete ostati neprimećeni.

Rođeni u podznaku Device

Pod uticajem vladara vašeg podznaka, Merkura, simbola komunikacije, i vi ste kao i oni koji imaju podznak u Blizancima mladoliki, šarmantni i duhoviti i samo na prvi pogled suzdržani. Kada se raspričate, ne znate da stanete. Stalo vam je da ostavite dobar utisak, a to naročito važi za žene. Iako više volite neobavezan stil oblačenja, uvek delujete otmeno. Vaš prodoran pogled često govori više od reči.

Rođeni u podznaku Vage

Iako delujete suzdržano, čak pomalo hladno, znate kako da se dopadnete drugima. Druželjubivi ste i veoma šarmantni, što je za očekivati s obzirom na to da vašim podznakom upravlja Venera, simbol šarma i lepote. Plenite profinjenim manirima, ljubaznošću i diplomatskim taktom, svakome znate da ugodite. Vodite brigu o svom izgledu, uvek ste doterani i znate da istaknete svoje atribute. Posebno brinete o kosi, a do poznih godina zadržavate mladalački izgled.

Rođeni u podznaku Škorpiona

Tajanstveni ste i prilično zatvoreni i nije vas lako pročitati. Šta god da obučete delujete harizmatično, nikada ne možete ostati neprimećeni jer vašim podznakom upravlja Pluton, planeta koji simbolizuje seksualnost, moć i harizmu. Pod uticajem ste i erotičnog Marsa, pa kao magnet privlačite suprotni pol. Na okruglastom licu dominiraju izražajne oči ukrašene gustim trepavicama ispod markantnih obrva. Ima nečeg opasnog u vama, a izraz vašeg lica retko otkriva o čemu razmišljate.

Rođeni u podznaku Strelca

Gde god da se pojavite, vi dominirate, ako ne pojavom, onda duhovitošću. Zračite vedrinom i bezbrižnošću, vrlo ste društveni i volite da budete primećeni. U toku ste svih dešavanja, volite sportski stil oblačenja i dugo zadržavate mladalački izgled. Privlačite pažnju svojim lepo definisanim nogama i kosom. Vašim podznakom upravlja Jupiter, planeta ekspanzije, pa često preterujete, od zdravog, sportskog načina života do uživanja u porocima.

Rođeni u podznaku Jarca

Na prvi pogled, hladni ste i suzdržani, a raspoloženje vam je podložno čestim promenama. Vaša otmena pojava privlači pažnju okoline. Dostojanstveni ste i samouvereni, a vaš prodoran, ispitivački pogled sve primeti. Veoma ste harizmatični, a zbog lepe, uglavnom tamnije kose i vitkije, sitnije građe dugo ostajete mladoliki. Vašim podznakom upravljaju Saturn i Uran, planete suprotnog delovanja, koje simbolizuju disciplinu i bunt, pa od njihove pozicije u horoskopu zavisi i kakav ćete utisak ostaviti na druge.

Rođeni u podznaku Vodolije

Zbog specifičnog, intrigantnog šarma, privlačite pažnju suprotnog pola, ali vi uživate u tome da budete primećeni. Druželjubivi ste i prijateljski nastrojeni. Pod uticajem vladara vašeg podznaka, Urana, planete novosti i promena, uvek ste u trendu, naročito po pitanju garderobe i tehnike. Vašim podznakom upravlja i Saturn, simbol discipline i strogoće, zbog čega delujete staloženo i hladnokrvno.

Rođeni u podznaku Riba

Harizmatični ste i prefinjeni, a mladolik izgled uspevate da zadržite sve do poznih godina. Imate lepu kosu, grudi i noge, atribute, koje uvek volite da istaknete. Pogledom koji mnogo toga skriva intrigirate suprotni pol. Pravi ste umetnički tip, volite poeziju, slikarstvo i muziku, i o tome rado pričate, što je sasvim normalno kada se zna da vašim podznakom upravlja Neptun, planeta koji simbolizuje umetnost, inspiraciju, nadahnuće, lepotu. Iako volite da jedete, ipak vodite brigu o broju kalorija koje unosite

http://arhiva.24sata.rs/

Podeli na Facebook-u

ključne reči: podznak horoskop astrologija