Koji su to najvragolastiji horoskopski znaci?

Neke osobine znaju da budu sjajne a neke i ne bas toliko. Neke osobine ne zelimo da priznamo. Verovali u astrologiju ili ne mnogi ce u ove osobine prepoznati u sebi ili svojim ukucanima. Saznajte koji su to horoskopski znaci najvragolastiji kao partneri.

Koji su to najvragolastiji horoskopski znaci?

Ovan

Vernost: Ako u njegovoj glavi to nije to, prevara se dogodi iznenada i nije retka. Ali, ako se istinski zaljubi, ovan voli svim svojim srcem.

Bik

Vernost: Vole sigurnost i sreću koju im donosi čvrsta i stabilna veza. Nisu skloni prevarama i verni su partneri. Iskušenje im nije nikakav problem, pa će mu se sigurno odupreti.

Blizanac

Vernost: Iako možda žele biti verni i odani, njihovom šarmu je zaista teško odoleti. Ako nisu u ozbiljnoj vezi obožavaju da koketiraju, čak i kada ne žele ništa više od druženja, što može zbuniti drugu stranu. Kada se istinski zaljube blizanci se trude da udovolje partneru i da mu budu verni.

Rak

Vernost: Ako je njihova veza kvalitetna i vredna čuvanja i održavanja bik će vam biti odan i veran do samog kraja. S obzirom na njihove poprilično velike zahteve čvrsta veza se u njihovim očima lako može pretvoriti u nešto što nije vredno spasavanja. Dok je srećan, rak je veran.

Lav

Vernost: Uz prave reči i gestove, lava možete vrlo lako zavesti, ali to ne znači da će žrtvovati svoju vezu, već da će staviti na vagu i proceniti šta mu više odgovara. Ima vrlo čvrst ego zbog čega ga je teško zadiviti.

Devica

Vernost: Device su vrlo verne i odane i isto očekuju i od svog partnera. Međutim, ovaj znak u dugoj vezi može postati labilan, posebno ako mu se svidi nečije laskanje. Teško se zaljubljuju.

Vaga

Vernost: Vage vole da eksperimentišu i vagaju, kako u životu, tako i u vezi zbog čega se može reći da i nisu verni partneri. Uživaju u ljubavi i avanturama i teško ih je ukrotiti. Ali ako to nekome pođe za rukom, ostaju dugo u vezi, sretni i zaljubljeni.

Škorpija

Vernost: Škorpioni su poznati kao veliki šarmeri i zavodnici što zbog lukavih i biranih reči, a što zbog snažnog seksepila kojim zrače. Iako su skloni avanturama i vole da isprobavaju nove stvari, ako odaberu partnera za život njemu će se i posvetiti.

Strelac

Vernost: Vrlo su društveno aktivni i popularni, zbog čega se njihova vernost ne spominje kao dobra osobina. Žele stabilnu vezu, ali su i s vremena na vreme spremni da se upuste u neku avanturu.

Jarac

Vernost: Ovaj znak čvrsto stoji na zemlji i nisu mu potrebna nikakva laskanja da bi zadovoljio svoje potrebe. Vrlo su verni i odani i isto očekuju i od partnera. Spremni su da trpe za pravu ljubav.

Vodolija

Vernost: Vrlo nepredvidivi ljubavnici koje je teško kontrolisati. Vole igre i igrice zbog čega često srljaju u neverstva. Vrlo su nesigurni u ljubavi zbog čega postaju ranjivi i skloni eksperimentsanju.

Ribe

Vernost: Ribe su vrlo otvorene i vole da plivaju u društvenim i ljubavnim vodama. Veze su im duge i stabilne. Kada vole, vole iskreno i to će i pokazati svojim delima, ali isto tako, avanturice im nisu strane.

(zadovoljna.hr)

Podeli na Facebook-u

ključne reči: horoskop karakteristike astrologija horoskopski znaci