Slaganje natalnih karti

Da li postoji taj magicni „klik" ili ne ? Sta je to sto ta osoba ima zbog koga vam srce podrhtava i izaziva leptirice u stomaku. Kakva je to HEMIJA sto bi neko rekao?!

Slaganje natalnih karti

U astrologiji postoji nekoliko pokazatelja zašto nam neko postaje „napet", a zašto nekoga drugoga skoro da i ne registriramo... Sinastrija je grana astrologije koja je koncentrirana na to kako se nečija natalna karta s pripadajućim kućama i planetama slaže s vašom natalnom kartom i rasporedom istih.

Dakle, ovdje se radi o usporednim horoskopima dviju osoba i da li kreiraju jedinstvenu sinergiju energije koja struji između vas... Naravno da se za točne prognoze mora još nekoliko stvari poklopiti, ali molim lijepo i ovo je dobar početak...

Imajte na umu da su ovdje pojmovi kao „konjukcija" "sekstil" i „trigon" jako važni u usporedbi dvije karte, pa slijedom toga ukoliko su vam se na tom polju stvari poklopile nastaje ono što nazivamo privlačnost, kemija, klik..., i tek tada to je to ili je sve to upravo zbog toga! Ako vam nešto od toga nije jasno ili ne razumijete što je natalna karta, nazovite me na dežurni telefon "Altera" da vam objasnim.

Indikatori da je među vama prisutna „kemija"

Sunce- Mjesec

Ovo je klasičan indikator da između vas ne da postoji samo privlačenje, zainteresiranost, već i znatna kompatibilnost u stavovima, mišljenju, izražavanju, djelovanju. Vi ste se jednostavno „prepoznali". Ukoliko sa nekim dijelite ovu sponu , budite sigurni da se ta ne može samo tako pokidati, zanemariti, ni popustiti.

Sunce- Mars (ili ako nečiji Mars pada u vašu 5. kuću ljubavi, kreativnosti)

Ovdje je strast gotovo pa neupitna. Nosioc Sunce(osoba) privučena je osobi koja ima ovaj položaj Marsa. Uzbuđenje je uvijek prisutno, strast očita, kao i međusobna fizička privlačnost.

Sunce- Pluton (ili ako nečije Sunce pada u vašu 8. kuću intimnosti, strasti)

Neobjašnjiva, posesivna, fatalna privlačnost koja gotovo da se može napipati itekako je prisutna. Rezultira dubokom intimnom, ne samo fizičkom već i psihičkom povezanošću.

Vi jedno drugo želite...tijelom i dušom, jer je među vama nešto toliko neobjašnjivo,

ali ah tako neodoljivo- sexy..

Mjesec –Mars

Emocionalni faktor koji nosi Mjesec daje onu senzitivnost koju je teško zanemariti. I ovdje zaista možemo pričati o kemiji, jer vaš odnos je dubok, protkan sa toliko osjećaja da je totalno neopisiv. Ovdje seks nikada nije samo seks, već je uvijek nešto posebno, duboko emocionalno, prožimajuće..

Venera -Mars.

Ovo je najpoznatiji pojam međusobne atraktivnosti. Planeta (ljubavi) Venera susreće planetu (neupitne želje) Mars i voila..imate kemiju!!! Magnetska privlačnost, koja vas vuče jedno drugome u zagrljaj. Ovo je veza od koje će vam koljena svaki puta zaklecati, kad vas taj neko poseban privuče k sebi i strastveno poljubi.

Venera -Uran

Mnoge nagle i strasne veze imaju ovakav sinastrijski položaj. Veza Venera- Uran događa se svaki puta kada nas pogodi „Amorova strelica" ili nam se dogodi „ljubav na prvi pogled" i sl.

Iskričava privlačnost je očita i vi jednostavno morate...odmah!..sada!... stupiti u strasnu vezu sa tom osobom. Samo taj planetarni kontakt, na žalost ne garantira da će veza potrajati, ali će vam svakako oduzimati dah sve dok traje.

Venera –Pluton (ili ako nečija Venera pada u vašu 8. kuću intimnosti i strasti)

Ukoliko ste u potrazi za dubokom, snažno prožimajućom vezom koja će vas odnijeti u transcendentalne visine i uzvišenu ljubav, tražite ovakvu podudarnost. Ovdje je prisutna snaga ljubavi i strasti koja nadilazi sva očekivanja, ali i najhrabrija zamišljanja. Osjećate se kao da ste začarani.

Mars-Ascendent (podznak)

Jaka fizička podudarnost između vas i partnera. Mars je želja, energičnost i strast , a ascendent je fizičko tijelo, zajedno isijavate sexualnu privlačnost i svakim susretom stvarate uvijek iznova isto takvu međusobnu napetost koja isijava. Ta iskra vidljiva je i drugima kada ste zajedno.

Mars-Pluton (ili ako nečiji Mars pada u vašu 8. kuću strasti i intimnosti)

Jaka erotičnost i izražena fizička požuda. Intimnost kojoj slaba osoba ne može odoljeti, ali koja je u osnovi jaka, izuzetno snažna, ponekad i nasilna. Erotski osjećaj da „proždirete" jedan drugoga. Opasna strast kojom treba znati mudro (sa)vladati.

Piše. Ines Pautz - http://www.altertv.org/

Podeli na Facebook-u