Sunce XIX Mala škola Tarota

Sunce XIX Mala škola Tarota

Sunce XIX

Da bismo doživeli potpunu raskoš prosvetljenja, prvo moramo da izgradimo baštu ogradjenu zidovima ili sveti Temenos u psihi, da bismo dobili svetlo. Inače, Sunčevi zraci mogu sve da unište i isuše.

Crna depresija iz prethodne karte je isčezla. Ali zaslepljujuca svetlost Sunca može da bude opasna za ljude. Vatra je dobar sluga, ali opak gospodar. Nemojte se uljuljkivati u lažan osećaj sigurnosti, zbog pozitivnog uticaja koji trenutno vlada u Vašem životu. Izbegavajte zamku samodopadanja. Sunce daje vitalnost, energiju i stvaralačku snagu, iskoristite te darove do kraja. Uživajte u čistim i jednostavnim stvarima i u umetnosti. Sunce je posebno povoljna karta, ako se uskoro planirate venčanje ili ožekujete dete. Poruka je u pozitivna, ali sadrzi i upozorenje: čuvajte se ponosa. Za razliku od gospodje Mesec, Sunce nam u potpunosti pokazuje svoje lice.

Sunce predstavlja radost života, želju za stvaranjem i pre svega ljubav za samim sobom. Ako na pravi način voliš sebe volećeš ceo svet. Ova karata pokazuje pobedu nad materijalnim ali i pravu mogućnost uživanja u materijalnim stvarimaDanašnja karta:

Kabalistički odnosi: Leto, cimet hrizolit, platna, boja žuto-zlatna, kobac, suncokret, maslinovo drvo,suvi i topli krajevi.

Podeli na Facebook-u