Da Li Biste Se Podvrgli Regresiji ?

,,Postoje veoma duboki odnosi među ljudima, neki potiču od najranijih vremena.

Najveća moć u ljudskoj duši jeste čežnja. Svest gonjena čežnjom reinkarnira se na mestima gde ima najviše potencijala za dalji razvoj. Tako se rađamo u određenoj porodici, kod određenih roditelja zato što postoji sličnost …

Ali, mi ne ličimo na naše roditelje zato što smo njihova deca, postali smo njihovo dete jer smo bili slični njima.,,

Sveukupan zbir čovekovih delovanja, emocija i misli određuje kakvi će biti njegovi životi u sukcesivnim inkarnacijama. To je zakon uzroka i posledice. Čovek je odgovoran za svoju karmu, svoju sudbinu. Kada osobi postane jasno da žanje ono što je posejala, postoji mogućnost da će nešto moći da promeni u svom životu.

Nepravda, izdaja, rušenje ideala, ljubavi, bol, patnja, nesreća, bolest, smrt, nemaština - ove posledice deo su određenog delovanja osobe u prošlosti. Kada se rađa, duša bira porodicu čiji genetski kod odgovara njenim delima da bi kroz iskustvo stekla razumevanje.

Cilj regresije je da se natus oslobodi negativne energije iz određene situacije koja je nastala u detinjstvu, prednatalnom dobu ili u nekoj od prethodnih inkarnacija. Ili preko nekog pretka ako je dominatnija osa 4/10. Kao i postizanje neutralne situacije koja dolazi iz sagledavanje uzroka.

Sagledavanje uzroka dovodi do pravilnog pogleda na svet i na sebe a to omogućava da se problem reši.

Podeli na Facebook-u