Uticaj Marsa U Vagi Na Muški I ženski Horoskop

“Mars kao i svaka planeta govori o mnogo toga , najviše ipak o tome kako ispoljavamo energiju, i kako i gde je najviše trošimo?

Kada karakter odabere da njegov Mars bude u znaku Vage, jedno je sigurno, energija će se ispoljavati na jedan izrazito neagresivan način.

To nisu najveće vojskovođe , to ipak nije najhrabriji Mars.

Znak Vage je znak harmonije, lepote, sklada, umetnosti pa je energija Marsa usmerena ka takvim oblastima.

Imamo ga često kod osoba koji se bave modom, dizajnom.

Mars je po svom značanju i borba, a Mars u Vagi je borba za pravdu i uz druge dobre aspekte, sa ovim položajem Marsa, možemo pronaći i osobe, koje su opšteprihvaćene, kao visoki moralni autoriteti.

Kaže se da ovakav položaj Marsa imaju ratnici svetlosti i istinski beli magovi uopšte.

Kakva nam je reakcija u neočekivanim situacijama, konfliktnim i svim drugim, takođe pokazuje Mars, a Mars u Vagi daje takvu reakciju da se osobe sa ovim položajem Marsa u prvom trenutku ukoče (zalede) i pokušavaju da pronađu diplomatsko rešenje.

Kako je Vaga sedmi znak u zodijaku, a Mars je pokazatelj u kojoj oblasti najviše trošimo energiju, jasno je da osobe sa ovim položajem Marsa, najviše energije troše na druge ljude ( prvi znak – ja, sedmi znak – svi drugi).

Mars u Vagi se vrlo reflektuje na oblast bračnog partnerstva i pošto prirodno opisuje vatru, žarište ili oštrinu, ukazuje na mogućnost više od jednog braka , naravno ne sam po sebi.

“čelična šaka u svilenoj rukavici”, da, to je Mars u Vagi.

Ovim osobama je jako važan društveni život i dosta energije usmeravaju u društvena zbivanja, druženja, provode i bilo kakva vrsta njihovog nastupa u javnosti, ne može proći nezapaženo.

Mars u Vagi, kod muškaraca daje najveće zavodnike zodijaka, viteze šarma i muškarce kojima su žene centar univerzuma. Retko su verni prosto mnogo energije troše na osvajanje suprotnog pola. U ženskim horoskopima ukazuje na činjenicu da žena sa izuzetnim naporom dolazi do partnera koji će ispuniti njene kriterijume.

U zdravstvenom smislu, Mars u Vagi može dati probleme sa kožom (osipe, alergije) i sa bubrezima, pa je presudno da ove osobe piju što veće količine tečnosti, da bi pospešile uspešnu funkciju bubrega.

Podeli na Facebook-u