Ako Vam Je Podznak U Blizancima

Vaša prilagodljivost i oštroumnost lako su uočljivi. Vi ste po svojoj prirodi komunikativni. Sposobnost rezonovanja je odlična, a vašoj intelektualnoj radoznalosti nema granica. Ali ta razdoznalost i želja da se sve dotakne, sprečava Vas da prodrete u suštinu stvari. Od trenutka kada se negde ustalite, nađete svoju mirnu luku, imate osećaj kao da se „gasite“, jer Vama su neprestano potrebne novine i nova lica. Ono što Vas najviše stimuliše jesu verbalni dueli, u kojima rečitost i duhovitost prevladava fizičku snagu. Slaba strana su Vam neodlučnost i promenljivost. Zaista, kao vetar ste…Ne drži vas mesto, ne trpite statičnost, niti na ljubavnom, niti na poslovnom planu. Ali u kasnijim godinama skrašavate se na jednom mestu, i bivate mnogo stabilniji.

Diplomatija i intelektualna oštrina pomažu Vam da se nametnete svuda. Vrlo brzo nalazite svoje mesto i Vaša sposobnost prilagođavanja je neosporna. Vaš mladalački duh i smisao za humor doprinose prijatnoj atmosferi i vaše prisustvo svima prija. Ljubazni ste prema svima, u slučajevima konfliktnih situacija, Vi ste izuzetan posrednik, jer umete da pomirite protivnike.

Kod Vas je sve u duplikatu: dve profesije, dva projekta, dve ljubavi istovremeno, dva stana, dva automobila…Šta ćete, takvi ste, jednostavno…postaje Vam dosadno ako nemate mogućnosti da birate između dva cilja, dva puta, dve osobe…Volite, zapravo, neizvesnost.

Podeli na Facebook-u