Koja Je Svrha Astro Konsultacuje ?

U poslednje vreme se, često, pitam šta je svrha astrološke konsultacije. Neko pita, recimo, šta će biti od ove veze?

Počnem da pričam, vi ste ovakva osoba, on je ovakva... Kod vas treba povećati prag tolerancije, on mora smanjiti potrebu da nameće svoju volju, stav, mišljenje...

Onda osoba kaže:,,Ja to već znam!,,

Razmišljam, KAD ZNAŠ ZAŠTO TO NE RADIŠ???

ONDA SIGURNO ZNAŠ I DA OD TE VEZE NEĆE BITI NIŠTA!

Pitam se, dalje, zašto me, zaista, zove ova osoba?

Naravno da se BUDUĆNOST MOŽE PROREĆI. Ali, dali to želite, dali je samo to svrha? Dali želite da čujete ono što će vam se proreći?

Jer, odgovor na gornju situaciju u vidu ,,proročanstva,, bi bio:,,Vaša će se veza prekinuti.,, Dalje, ostaje samo da pogledam kada kroz progresije.

A zašto je zista ova osoba zvala? Zvala je da čuje kako će se partner promeniti. U pozadini većine pitanja stoji DALI ĆE ON/ONA BITI ONAKAV KAKAV JA HOĆU DA BUDE. DALI ĆE RADITI KAKO JA HOĆU, I ŠTA JA HOĆU... JER ONDA ,,ĆEMO SIGURNO BITI SREĆNI,,

Odgovor je jednostavan, sada i zauvek... NEĆE SE PROMENITI, NITI ĆE IKADA ,,RADITI ŠTA JA HOĆU,, (mislim vi)

I zbog toga više nemojte zvati astrologa, i trošiti bez veze pare, sada znate. Osoba koju hoćete da promenite, NEĆE SE PROMENITI.

Jedino što se može promeniti, i to kod vas,(jer vi zovete, vas interesuje) jeste POGLED NA STVARI, ILI UGAO IZ KOGA SE SITUACIJA POSMATRA. Indirektno, to će promeniti odnos koji je osuđen na propast u proročanstvu.

Ovo je svrha astrološke konsultacije. DA VAM POKAŽE STVARI IZ DRUGOG UGLA. Da vas stavi u poziciju ,,suprotne strane,, (uzgred, suprotna strana ste vi jer je to u vašem horoskopu vaše 7 polje)

Kada vidite stvari iz ugla suprotne strane lakše ćete razumeti osobu koja je sa vama. Lakše joj oprostiti... I eto promene odnosa.

Vi niste samo fizičko telo, vi ste i vaše misli i emocije koje stvaraju atmosferu oko vas... No, dobro... To nekom drugom prilikom, pisac je hteo da kaže da nije sve onako kako se vidi.

Kada se vidi da se dve osobe slažu i da će se završiti dobrim brakom ONDA SE MOŽE PRORICATI.

A ovo se dešava 1 u 1000 slučajeva (možda, i u 10 000) Sve ostalo su veze na kojima treba raditi, i koje tek treba stvarati.

TADA PRORICANJE NEMA SMISLA, smisla ima samo savetovanje šta menjati. Kod sebe, ne kod njega/nje.

Vaš astrolog Tanja Joksimović

Podeli na Facebook-u