Srbija Kroz Astrološke Prognoze

U SRBIJI U NAREDNOM PERIODU

U MUNDANOJ ASTROLOGIJI PRVO POLJE SIMBOLIŠE NAROD I OPŠTE OKOLNOSTI, SUDBINU NACIJE, STANJE U NARODU.

Tranzitni Saturn aplicira zu kvadrat sa vladarem 1 polja te nezadovoljstvo i dalje jača zbog antagonizma i velikih poteškoća. Opasnosti od povreda, tendencija ka oboljevanju. U ovom Marsu živi 5 polje te se ovo odnosi i na bolesti mlađe populacije, kao i na decu i trudnice...

Saturn je siromaštvo a SČ u kvadratu sa vladarem naroda ukazuje na otuđenje ljudi.

Saturn u 12 govori bolnicama, institucijama koje su pune starih i siromašnih bez nade (Škorpion)

Natalni Mars je u kvadratu sa natalnim Neptunom te je ovaj narod lako prevariti i zavesti (naročito od političara/Neptun), ali i narod koji traži nadu, ideale...

Saturn ide u aplikaciju sa ovim Neptunom te narod gubi i poslednju nadu a Saturn ograničava i interese nacije , tradiciju i teritororiju kojom Neptun, kao 4, vlada.

6 polje su običan narod i niži slojevi društva. A Saturn (siromaštvo) aflikuje upravo ovo polje, dok Jupiter tranzitira preko Sunca države u 9 i ukazuje na prosperitet privilegovanog sloja društva (9 polje) Ali i promene u zakonu, visokom školstvu, religiji. Mada, ovo takođe može začiti da fakultetsko obrazovanje biti skuplje.

Sunce je vrhovni autoritet u državi i snaga i vitalnost vladajućeg tela. Prelazak Jupitera preko Sunca jača osobu koja vodi državu, i ukazuje na podršku ovoj osobi iz inostranstva.

Jupiter ima i dobre aspekte ka vladaru 4 te se može reći da će neki novac biti preliven u unutrašnjost zemlje, za razvoj nerazvijenih krajeva, rudnika i svih resursa nacije ali i da će neki novac biti dat da bi se zaštitili interesi nacije i njena teritorija.

Vidimo da istovremeno apliciraju ka interesu nacije i Satrn i Jupiter te bi se čitaoc zapitao pšta je jače?

Srbija je pod uticajem arhetipa znaka Jarca, zemlja koja je mala /Saturn, siromašna/Saturn te je malo verovatno da se možemo pouzdati u Jupitera. Jupiter može donekle pojačati snagu i vitalnost vladajućeg tela, Jupiter će pomoći vidljivom delu /Sunce nacije ali nevidljivi deo i dalje ostaje pod uticajem Saturna.

Sem toga, Jupiter je u natalnoj karti u znaku Vodolije te kratkotrajni boljitak uvek dolazi kroz promene ali, ubrzo nakon toga, zabludeli narod (Mars, vladar 1 kvadrat Neptun) ponovo počinje sam sebi da nanosi štetu i vraća se na isto u čemu je već bio...

Podeli na Facebook-u