Vaša Devojka Blizanci Vaš Dečko Blizanci

Ona

Dečija duša , večito koketa nasmejana ,vedra ,pristupačna lako prihvata flert , šta više uživa u njemu. Ponekad zameni stvarnost i maštu. Ne veruje ni u kakve fatalne ljubavi , pritisak strasti nju pomalo plaši. Ona se ponaša bezbrižno , ležerno lako može izaći iz veze koja joj nije dovoljno stimulativna mentalno. Voli da se igra na vrlo šarmantan način. Ima dosta prijatelja među svojim ljibavncima i dosta ljubavnika među svojim prijateljima.

U brak će ipak ući proračunato mada nije previše materijalna.

Urođena taktika joj je da delije bezazleno uživa u svojoj mladolikosti i voli da joj se partner divi. Dosta je znatiželjna , ponekad joj se iz radoznalosti desi i prevara ali nema skrivene ili loše namere. Lako oseća monotoniju .Ona deluje i osvaja svojim šarmom stalno se igta ali o deci brine.

On

Čovek od vazduha , neuhvatljiv ima ga svuda i na svakom mestu. Kažu da prihvata svaki vetar. Vrlo pokretljiv i nemiran i vešto time skriva svoju nesigurnost ili neopredeljenost. Ponos mu nije važan važan je njegov cilj. On nije naročito muževan muškarac više je kao dečak i zlobnici bi rekli da mu pol nije naročito naglašen. Kao što mu ponos nije važan tako on nema ni komplekse. Treba mu puno doživljaja , poželjno da budu laki. Doživljaje čine mala uzbuđenja.

Kao otac porodice je dobar jer će lakim dosetkama uvek umeti da zabavi svoje drage.Ne ume da vaspitava autoritetom više primerom. Pored toga vrlo je snalažljiv u novcu. Za ženu on je kao ptica na grani ali je nikada javno neće dovesti u neprijatnu situaciju , prosto čuvaće njen i svoj ugled i pokaušati da sve popravi humorom.

Podeli na Facebook-u