Horoskop Ove Nedelje

Nedeljni horoskop od 22 Jula do 28 Jula.

OVAN:

Posao: Očekujete važne vesti, vezane za papire, od sredine nedelje, znaćete na čemu ste. Vaša energija je neuništiva, tako da će te se izboriti, za najbolje rešenje, polako se približavate svom cilju.

Ljubav : Neočekivani poziv za izlazak, ulepšaće vam ovu sedmicu. uspeh neće izostati, jer će vas pratiti sreća. Mogućnost susreta sa nekim iz vaše prošlosti.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

BIK:

Posao: Početkom nedelje, trebali bi nešto da završite,i stavite tačku na prethodne dogadjaje .Sukob sa nadredjenima, vratio vas je korak u nazad, tako da ste izgubili kontinuitet u svakodnevnim dešavanjima.

Ljubav: Trebalo bi više da se krećete, jer upravo na mestima za šetnju, možete sresti veoma zanimljivu osobu. Slučajni susret, može se pretvoriti u lepu romansu.

Zdravlje: Potrebno vam je više sna.

BLIZANCI:

Posao: Blizance očekuje burna i dinamična nedelja na poslovnom planu. Neke stvari, koje su bile zaustavljene, od ove nedelje se pokreću.

Imaće te višak energije, gledajte da je konstruktivno utrošite.

Ljubav : Postoji mogućnost da upoznate zanimljivu stariju osobu, koja će se u mnogome razlikovati od vas. Usporite tempo, partner je ozbiljan i odgovoran.

Zdravlje: Redukujte ishranu.

RAK:

Posao: Konstruktivno trošite energiju, zadovoljni ste, jer konačno imate razumevanje i podršku kolektiva. Polako se stiču uslovi za realizaciju krupnijih planova.

Ljubav: U toku ove nedelje Rakovi imaju šansu, da konačno prebole nekoga iz svoje bliske prošlosti. Velika tuga, nestaje, kada izadjete sa prijateljem, i upoznajete osobu, vrednu svakog poštovanja.

Zdravlje: Osetljiva vam je koža.

LAV:

Posao: Očekujte prijatan razgovor sa nadredjenima. Dobiće te sve pohvale za vaš rad i trud, kao i materijalnu satisfakciju, u vidu povišice ili unapredjenja. Novac koji kasni, stiže.

Ljubav: Neko iz vašsg poslovnog okruženja, gaji simpatije prema vama, narednih dana, saznaće te o kome se radi, čak će te razmišljati da izadjete sa tom osobom.

Zdravlje: Smanjite aktivnosti, premor vas stiže.

DEVICA:

Posao: Konačno dolazi vaših pet minuta, svi koju su sumnjali u vas i vase sposobnosti, uveriće se koliko ste profesionalni, jer će stvari teći, baš onako kako ste vi ocenili.

Ljubav: Device očekuje, ljubav na prvi pogled. Bićete fascinirani osobom koja dolazi sa nekog puta, i koja će vas razoružati svojim osmehom. Bićete iznenadjeni snagom prvog susreta.

Zdravlje: Odlično se osećate.

VAGA:

Posao: Preopterećeni ste obavezama, koje ste preuzeli na sebe. Ove nedelje vas stiže umor. Iako težite skladu i harmoniji, možete biti pogrešno shvaćeni. Zamolite kolege za pomoć.

Ljubav: Zbog obaveza na poslu, zapostavili ste partnera. Ispred vas je nedelja u kojoj možete rešiti, sve vaše nesuglasice. Za slobodne Vage, potpuni preokret, zanimljivo poznanstvo, pretvara se u ljubav.

Zdravlje: Više se odmarajte.

ŠKORPION:

Posao: Ponovo se vraćate u formu, i zbog jake želje za uspehom, uspećete da se dokažete. Očekujte povećanje ličnih primanja, kao i unapredjenje i potpisivanje važnih ugovora.

Ljubav: Vreme je da krenete dalje, i ako je to za vas teško, prošlost, morate ostaviti za sobom. U toku ove nedelje, očekujte zanimljivo poznanstvo, sa jednom markantnom osobom.

Zdravlje: Odlično se osećate.

STRELAC:

Posao: Imaće te mogućnost, da radite dodatni posao, i time sebi obezbedite, veće prihode. Strelčevi kojima je posao vezan za put, mogu upoznati zanimljive strance, i ostvariti, uspešnu saradnju.

Ljubav: Neko iz vaše prošlosti, pokušaće da obnovi vezu sa vama, i ako se odlučite da obnovite vezu, kratko će trajati. Pravo zadovoljstvo, ožekujte od osobe koja je malo starija od vas.

Zdravlje: Dobro se osećate.

JARAC:

Posao: Osećate se sigurno i stabilno na poslu. Svojim zalaganjem, stekli ste poverenje, i sada uživate u svom statusu. U toku ove nedelje, očekujte primamljivu ponudu, ali odluku ne donosite odmah, razmislite.

Ljubav: Ovo je vreme za ljubav, uzivajte, dešavanja su krenula. Jedno je sigurno, u ovom periodu, nećete ostati sami. neko je već krenuo, prema vama. Budite tolerantniji.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Vodolija

Posao: Uznemireni ste impulsivni i vrlo nervozni iz tog razloga pokušavate da ubrazate tempo ali ishitrenost može da proizvede greške i haos a to može samo da zakomplikuje situaciju .U brzini su moguće greške.

Ljubav : Malo Vas napušta pozitivan uticaj Venere izgleda da ste propustili šansu , osoba kojoj se dopadate sada se premišlja delovali ste neozbiljno i previše razigrano , malo taktike.

Zdravlje :Osetljivi zglobovi i stopala.

Ribe

Posao: Na pragu ste velikog poslovnog početka delujete sigurno spremno i odgovorno .Plan je veliki jasan i uspeh je u najavi. Ali sa realizacijom će te imati prolongiranja .Jednostavno neće biti tempom koji Vi očekujete.

Ljubav : Ukoliko ste u stabilnoj vezi ili braku Vaša glavna okupitanost jeste kako da zajednicu materijalno što više osigurate .Slobodni imaju poznanstvo kroz posao , jaka osoba je tu.

Zdravlje : Osetljivi disajni organi.

Podeli na Facebook-u