Kako odmara vaš horoskopski znak: Strelčevi putuju što dalje, prefinjene Device traže mir

Da li ste isplanirali godišnji odmor? Evo astro saveta koji vam u tome mogu pomoći...

Kako odmara vaš horoskopski znak: Strelčevi putuju što dalje, prefinjene Device traže mir

Ovan

Ovaj veliki aktivista Zodijaka teško da može dići sve četiri u zrak. Ne postoji tradicionalni odmor za njega. On jednostavno ne zna i ne može da miruje, jer ga to doslovce ubija i dosadno mu je. Odmor za njega znači dan ispunjen rekreativnim aktivnostima ili istraživanjima prirode - od jutra do mraka.

Sve vrste planinarskih egzibicija, rafting ili bar tri-četri treninga dnevno - sportski stil odmora ili istraživanje divljih i egzotičnih predjela - to je nešto što će ga sasvim zadovoljiti.

Bik

Lenčarenje je njegov stil odmora. Još ako uspe fa priušti kog pomoćnika koji će ga stalno dvoriti, i niko srećniji od njega! Leto, sunce, more i plaža, ali obavezno i blizina hlada, jer ništa ne sme biti prenaporno. Tako ni plaža ne sme biti daleko od smeštaja, jer bi se njegove noge brzo umorile. Uz sve to, obavezna je vrlo bogata i razrađena trpeza, najboolje švedski sto ili roštilj, koji mu mora biti dostupan 24 sata. Nakon takvog odmora obično dobije nekoliko kilograma viška, ali duša mu je zadovoljena.

Blizanci

Kod ovog znaka najvažniji kriterijum je mogućnost izlazaka i upoznavanja raznih kontakata, kao i lagani rekreativni događaji zabavnog karaktera. Ne može da zamisli odmor u osami. Važno mu je da se kreće u krugu zanimljivih ljudi, pa je za njega idealan odmor onaj gde može svaku noć da pleše do zore, zabavlja se, a onda i na plaži od jutra nastaviti istim tempom.

Nisu isključeni ni boravci u drugim urbanim sredinama, posete nekim izložbama, koncertima i sličnom. Rado će se tako i kada je najtoplije uputiti na kružno putovanje po metropolama.

Rak

Ovo je tipičan morski tip koji bi najradije pobegao na pusto ostrvo. Najveći deo dana na odmoru provešće na plaži, a opuštaće ga i poneka umetnička delatnost - najradije slobodno slikanje morskih pejzaža ili izrada letnjeg nakita.

Bez vode ne može, pa ako nije u mogućnosti da ode na more, dobro će se provesti i na nekom mirnom jezeru, a ako tamo ima vikendicu, rado će isprobavati neka fina ili egzotična jela, kao pravi kuvar. Najbolje će se odmoriti ako je u intimnom društvu, bez velike buke.

Lav

Pozornica i samo pozornica! Ako nema nekog važnog događaja u mestu u koje odlazi na odmor, teško da će tamo otići. Važan mu je sjaj, kao i mogućnost da bude zapažen - znači mesto gde se svakako može dosta izlaziti, no i gde se odvija neki važan događaj, bilo kulturni, zabavni, pa i sportski...

http://www.lovesensa.rs/

Podeli na Facebook-u