Vodolije PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)

Vodolije PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Ovan je Vodenjaku vrlo stimulativan. Ostvaruju strasnu i dinamičnu vezu, ‘nezakopčani’ su po pitanju ljubavi, a intelektualno stimulativni, pa ipak njihov suživot stvara kompliciranu vezu. Lavovi su im fatalni, ali ujedno i jako naporni. Snažna privlačnost dva nekompatibilna znaka. Veza veoma duboka, dvije osobe koje se baš i ne razumiju i koje nemaju isti pa ni sličan vrijednosni sistem. Privuče ih njihova vatra, ponos i plemenitost, ali brzo se počnu raspravljati. Sa Strijelcem mogu putovati, raspravljati bez previše velikih riječi i znaju uživati u svim svojim različitostima, što tvori predivnu i ugodnu vezu.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Blizanac je nestalan, ali prilagodljiv. Imaju puno toga naučiti jedno od drugog. Zanimljiva veza. Vaga je čest izbor Vodenjaka. Pružaju im veliku seksualnu stimulaciju. U toj vezi dolazi do zadovoljenja tjelesne i duševne prirode. Vaga će se morati naviknuti na njegove ekscentrične, čudne prijatelje i poznanike. Vodenjaci u životu često ostvaruju vezu s Vodenjacima. Istovjetnost je samo ponekad ‘pogodak’. Ovo je veza velikih kompromisa i prilagodbi. Često ne znaju žive li s prijateljima ili s partnerima u vezi.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)

Ako s pozornošću pristupaju izgradnji veze s Rakom, uz veliku toleranciju možda će i ostvariti uspjeh, ali inače je bolje da se zaobilaze u širokom luku. U vezi sa Škorpionom je najteže postići sklad. Radi se o dva jaka znaka čija su rješenja uvijek ona prava. Jedan od glavnih problema je luda Škorpionova ljubomora i posesivnost koja definira vezu kao složenu. Ribama je potrebna snaga i utjeha u trenucima kada su umorni i razočarani, i baš u trenutku kada se Vodenjak uživio u svoju reformatorsku ulogu, ona je već iskliznula iz ruke. Neuhvatljiva veza.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)

Kad se Bikovi i Vodenjaci vole, tada pucaju glave, stalno su u borbi za glavno i vodeće mjesto u vezi. Seks je u počecima izuzetno dobar, da bi potom bio kamen na kojem se njihova veza spotiče. Opterećeni ljubomorom, baš i ne izgledaju kao idealan par. Djevica može puno ponuditi Vodenjaku, mada njenu skromnost, odanost i čestitost Vodenjak neće znati poštivati. Intelektualni pristup životu može održati ovu vezu, ali bez one prekrasne topline i emotivne privrženosti život ovo dvoje ljudi je osuđen na propast. Divljenje Jarcima i njegovim kvalitetama ipak ne traje dugo, tako da je buđenje nadasve bolno za jednu i drugu stranu. Ovu vezu na kraju ubije jednostavnost i dosada.

Izvor: tportal.hr / Meri Jerković

Podeli na Facebook-u