Vage PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)

Vage PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Životno zanimljivu i čestu vezu ostvaruju s Ovnovima. Privuku ih suprotnosti te se lako oduševe, zaljube, da bi se potom, ako ne postignu zrelost i mudrost, grizli do iznemoglosti. Iscrpljujuća i napeta veza. U ljubavnom životu Vaga će zahvaljujući Lavu biti stalno angažirana i stoga veoma sretna. Radi se o uzbuđujućoj i dobroj vezi. Kada Vaga sretne Strijelca, brzo ‘klikne’ i shvati da su srodne duše koje se međusobno sviđaju i izuzetno se seksualno privlače. Fascinira ih užitak u koji poniru do kraja i vjerojatno će se u životu jako dobro slagati.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Strast prema uzbuđenjima može biti glavni poticaj razvitka veze s Blizancima. Njihov ljubavni život može biti više nego dobar jer i jedno i drugo znaju što treba učiniti kako bi svoju vezu održali svježom i lepršavom. Vaga je Vagi u ljubavi neodoljiva i obje strane se trude da zadovolje jedna drugu. Ovo je dobra veza, ali je malo vjerojatno da će potrajati, realan život ih upozorava da nisu sami na svijetu. S Vodenjakom je razumijevanje potpuno. Njihov odnos iz dana u dan postaje kvalitetniji i bogatiji. S dosta mašte ulaze u seksualne odnose i tvore veoma stimulativnu zajednicu. Sjajna veza.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)

Rak, simbol obitelji i djece, izrazito je dosadan jednoj Vagi, ali kako život ‘slaže’ suprotstavljene strane, ovo je vrlo česta veza. Zahtijeva puno tolerancije. Agresivnost Škorpiona samo joj se nakratko sviđa, misteriozni svijet ih uglavnom plaši i uznemirava. Vaga ne podnosi sputanost i vezanost za jedno mjesto tako da će ovu vezu brzo staviti na listu iscrpljujućih i nemogućih. Ljubavni život s Ribama za Vagu je sasvim u redu jer jedan drugome predstavljaju nepresušni zdenac simpatija, privlačnosti i strasti. Realni život ih upozorava na kompliciranost karaktera.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)

Susret s Bikom potiče jake emocije. Oboje su opčinjeni ljepotom i stvaraju je, ali Bik je pretvrd jednoj fluidnoj Vagi i previše sklon ‘kalupljenju’, što je razlog prekida i razlaza. S Djevicom se može predivno razgovarati i polemizirati, ali to nije garancija dobrih međuljudskih odnosa. Dosadna i nezanimljiva veza. Jarac u zajednici s Vagom trpi na poseban način, jer ponesen njezinom neodoljivom I šarmantnom prirodo pokušava izići iz svoje hladne i zatvorene ljušture. Međutim osjećaj ogoljenosti je previše riskantan a povratak u svoju osobnost ugasit će Vagino zanimanje za njega. Prekomplicirano!

Izvor: tportal.hr / Meri Jerković

Podeli na Facebook-u