Lav - PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Izvor: tportal.hr / Meri Jerković

Lav - PROČITAJTE KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI SA DRUGIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)

Neizmjerna ljubav koju osjećaju u vezi s Ovnom ne ide nužno s povjerenjem. To postaje osnovni problem zbog kojeg njihove veze stradavaju. Mudrost i tolerancija bi ljubav dva Lava u dnevnom življenju mogla učiniti podnošljivijim. Ali to stalno življenje između ljubavi i mržnje zna iscrpiti čovjeka. Strijelac je pravi izbor za Lavove. Uživaju i podržavaju se u svemu. Svugdje idu zajedno i dobro se nose sa svim svojim problemima.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)

Lav mora biti svestraniji, maštovitiji i skloniji eksperimentiranju ako misli zadržati pozornost Blizanaca. Česta veza u životu. Ljubav s Vagom je senzualna, mogu jedan drugome pružiti bezbrojne užitke i ostvariti zaista dobru zajednicu ako premoste ljubomoru i sklonost koketiranju. Vodenjak je fatalan znak za Lava. Lav ne shvaća da Vodenjak nije sposoban za takva osjećanja koja mu on sam pripisuje. Vodenjakovi ideali i pristup životu mogu biti kamenom smutnje njihovu zajedničkom životu, ali zašto ne probati…

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)

Ljubav s Rakom je najbolje izbjegavati osim ako niste spremni na podnošenje velikih žrtava. Škorpion je čudesan mamac za Lavove. Sve svoje problem rješavaju u krevetu, ali novac i praktičan način življenja je velika nepoznanica za njih. Problematična, ali karizmatična veza. Ribe nude žestoku ljubav, ali i žestoke svađe. Promjenjivost Ribe često živcira i zbunjuje Lavove. Stresna veza.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)

Previše temperamenta od strane Lava može živcirati trijeznog i pasivnog Bika, pa će njegov pretjerani entuzijazam biti grubo ugašen u nekom naletu Bikova realizma. Opasna veza. S Djevicom Lavovi uopće ne znaju što bi. Nek ‘odmjere’ snage u početnom zanosu, a onda se prijateljski oproste jedno od drugog. U životnoj fazi kad Lav daje prednost materijalnoj sigurnosti, pušta u svoj emotivni život Jarca. To svakako iziskuje previše kompromisa, nikada nije sigurno je li toga vrijedno.

Podeli na Facebook-u