Venera u Lavu i trigonu s Uranom donosi moćne privlačnosti

Veličanstveni ulazak Venere u Lava označava trenutak da otvoreno, toplo i punog srca pokažemo svoje simpatije i ljubavi.

Venera u Lavu i trigonu s Uranom donosi moćne privlačnosti

Venera veličanstveno ulazi u Lava, praveći trigon sa Saturnom 6, 7. i 8. juna 2015. godine i ostaje sve do 8. oktobra. Sve veze, a posebno ljubavne mogu postati čvršće, stabilne, trajne, posebno ako se na to dugo čekalo i ranije se priželjkivalo. Ako ste se premišljali ranije i niste mogli da donesete odluku da s nekim stupite u vezu ili brak, sada je vreme da to ispravite i odlučite drugačije.

Planeta ljubavi Venera donosi strasne ljubavi, a ovog puta doneće i nekome novu ljubav, zanos, ili avanturu i to naročito kada bude bila u trigonu sa Uranom oko 27, 28, 29. i 30. juna.

Tada neočekivano možete započeti nešto što ne samo da će vas poneti neverovatnim zanosom, koji će poneti munjevitom brzinom, već ćete krajem juna - od 29. juna pa sve do početkom jula (od 1. do 4. jula) - biti spremni na strasno ljubavno predavanje iz dna duše. Ovo su dani radosti, dobitaka i uživanja u vrhunskom zadovoljstvu, u prilici kakva se retko ukazuje.

Neki od nas će ovo vreme iskoristiti da uživaju u ljubavi, drugi na odmoru i letovanju koje će pamtiti, ili će na neki način iskusiti veliku, dragocenu sreću. Proslave, svečanosti, venčanja... biće raskošni, čak veličanstveni! Ovo je vreme luksuza, povećanih davanja, ili dobijanja.

Ljubav će se u ovom periodu izražavati nešto drugačije nego u prethodnom periodu. Biće tu dramatičnog zavođenja, filmskog prikazivanja ljubavi divljenja, obožavanja, vrele ljubavne igre, velikih strasti, moćnih privlačnosti.

Očekujte u vom periodu romantična i duga udvaranja, često dramatična i uz preterane gestove i komplimente koji se pamte. Žene su u ovom periodu osećaju smele, snažne i strasne pa će lakše ulaziti u ljubavne avanture i smelije se prepuštati izazovima koje ljubav donosi, ali se i puno očekuje. Vreme je da otvoreno, toplo, punog srca pokažete svoja osećanja dopadanja i ljubavi.

U ovom periodu dok nam Venera tranzitira Lavom može doći do nove ljubavi na javnim mestima, na proslavama, gala svečenostima, nekim pozorišnim, muzičkim, ili javnim dešavanjima, kao i na velikim prijemima, ili na letovanju, na nekim popularnim mestima za zabavu, gde ima puno sjaja, luksuza.

Venera će delovati u Lavu na osobe koje su pod njenim uticajem, osobe sa podznakom u Biku ili Vagi, ali ovoga puta pre svega na one koje imaju podznak u Lavu. One će se prolepšati, zablistati i imati veću šansu da privuku ljubav, obožavanje, pažnju drugih i da se više zabavljaju i uživaju u ovom periodu, posebno dok im je Venera u prvoj kući.Tranzit Venere kroz Lava odgovara i osobama koje imaju podznak u Ovnu, kojima može doneti šansu za novu ljubav, nova udvaranja i više zadovoljstva, posebno ako idu na letovanje.

Nepovoljno vreme za veridbe i venčanja

Venera u Lavu je povoljna i za javne nastupe, koncerte, pozorišna događanja i velike filmske projekcije.

Sada postoji potreba da se raskošnije živi, da se više provodi, zabavlja, da se bude otmeniji, da se pokaže drugima u punom sjaju, raskoši. Tako da će i zabava kod nekih biti luksuzna, a troškovi znatno veći, jer će mnogi težiti ektra stvarima i imati potrebu da se pokažu i dokažu, izazovu komplimente, divljenje i pohvale.

U ovom periodu naglasak će biti i na deci, jer Venera u Lavu je ta koja uvećava ljubavi prema deci. Igra, zabava, radost življenja koja je specifična za dečije doba je sada nešto što će uneti više sreće i lepote u našu svakodnevnicu. Pokažite slobodno otvoreno i slobodno ljubav prema deci, uživajte i radujte se zajedno sa decom, pomozite im da razvijaju svoje talente u ovom periodu, pa ćete i sami biti srećniji i ispunjeniji.Posebno je ovo vreme kada se sa decom uživa na letovanju, odmoru.

Od 25. jula do 3. septembra Venera će ići retrogradno i ovo nije povoljno vreme za veridbe i venčanja. Povoljno je za vraćanje na stare ljubavi, ili prijateljstva posebno tokom konjukcije sa Jupiterom u Lavu i Merkurom. Tada je povoljno vreme i za susrete sa nekim koga niste davno videli, a ko vam je bio veoma drag. Posebno će retrogradnu Veneru osetiti osobe sa podznakom u Biku i Vagi, kao i one koje imaju znak ili podznak u Lavu. Ova Venera će produbiti neke ljubavi, omogućiti da otkrijemo dublje vrednosti u vezi. Jedino nije povoljna za početak nove ljubavi, jer ona ne bi potrajala.

Najviše sreće i ljubavi doneće Venera vatrenim znacima i podznacima, Lavu, Ovnu, Strelcu, kao i osobama koje imaju podznak u Vodoliji.

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović

Podeli na Facebook-u