Ljubavni horoskop za jun 2015: Bikovima zanos za pamćenje, Vagi ostvarenje životne želje

Vodolije mogu da se nadaju dokazima postojane i sigurne ljubavi dok Strelca samo nedostatak smelosti može da spreči u izuzetnom zanosu!

Ljubavni horoskop za jun 2015: Bikovima zanos za pamćenje, Vagi ostvarenje životne želje

OVAN

Vama je jun mesec ljubavi, radosti i zadovoljstva. Očekuje vas prilika da uđete u strasnu ljubavnu vezu, jer je Venera u Lavu, kao i Jupiter. Oko 5. i 6. juna moći ćete da učvrstite ljubavnu vezu ukoliko to budete želeli. Venera će biti u trigonu sa retogradnim Saturnom. Ako tada uđete u novu vezu,ona će biti postojana, zasnovana na odanosti i predanosti ljubavi. Povoljno je vreme da donesete odluku o veridbi, ili ulasku u brak . Ona je verovatno rezultat preispitivanja. To je vreme koje će doneti stabilnost i veličanstvena ljubavna osećanja. Ako ste sami, idealno vreme za novu ljubav je oko 28. i 29. juna. To je pravo vreme i za neponovljive ljubavne zgode, neočekivane ljubavne susrete, avanture koji će vas ushititi, zaneti, oduševiti. Neočekivano, i naglo može se dogoditi da se nađete na sedmom nebu, zaljubljeni i ushićeni nečim neponovljivim. Radost davanja i uživanja u ljubavi najveća je i prelepa oko 30. juna.

BIK

Venera u Lavu u prvoj polovini meseca doneće vam ljubavi radost u porodici, domu. U drugoj na ljubavnom planu moguće su neponovljivi ljubavni događaji ili velika promena u ljubavi, zanos kakav ćete pamtiti i to krajem meseca - oko 28. i 29. juna. Zaljubljivanje prate polet i zanos, a osećanje sreće kulminiraće 30. juna. Na nekoj specijalnoj zabavi, gala proslavi ili čak i letovanju ljubav će vas učiniti najsrećnijim.

BLIZANCI

Jun je mesec kada će vam se dešavati brojni ljubavni susreti, živa ljubavna komunikacija će više nego u bilo kom drugom mesecu ove godine. Na nekom kratkom putu ili izletu možete sve do 11. juna sresti nekog koga dugo niste sreli, nekoga ko vam je ranije bio značajan. U drugoj polovini meseca uživaćete u novim poznanstvima i mogućnosti da na njima doživite nešto prelepo. Ne odbijajte predlog da krajem meseca krenete na kratak put ili izađete na sastanak.

RAK

Venera u Lavu je strasna i dramatična, a vama u junu donosi mogućnost da imate više novca i mogućnost da sebi priuštite neka svoja zadovoljsto. Ako ste sami, možete nekog upoznati dok budete uživali u hrani u nekom ekskluzivnom restoranu, ili dok kupujete ovog meseca nešto kvalitetno i luksuzno. Krajem juna neki slučajan susret može izmeniti vaš život. Budite otvoreni za nova poznanstva krajem juna, jer ona mogu biti neponovljiva.

LAV

Zablistaćete i očarati sve oko sebe svojim šarmom, lepotom, stilom koji dolazi do izražaja i pleni, jer nosite u sebi nešto uzvišeno, gotovo kraljevsko. Ovog meseca ljubav koju nosite u sebi i zdrava samodopadljivost privlačiće i ljubav drugih. Vi ste ovog meseca pod uticajem Venere i ona vas čini neodoljivim. Doneće vam puno zadovoljstva ili strasnu ljubavi, ljubavni zanos naročito krajem meseca.

Šta jun donosi Devici, Vagi, Strelcu, Jarcu...

Neki od vas će krunisati svoju vezu veridbom ili brakom i to oko 5. i 6. juna. Povratak na staru ljubavili susret sa nekim iz prošlosti mogući su oko 11. i 12. juna. Najpovoljnije vreme za nove ljubavi i izuzetne ljubavne doživljaje, ljubavni zanos ili avanture je 28. i 29. juna. Mogućnost novih prijateljstva i veze postoji i 17. juna. Ljubav je dramatična, veličanstvena, radosna i velikodušna na samom kraju meseca - 30. juna. Zato tada nikako nemojte biti sami, već na nekom mestu gde se nešto proslavlja, ili na nekom javnom događaju.

DEVICA

Tokom juna će neki od vas kriti svoja osećanja, ili doživeti neku tajnu ljubav, ili će se samo vaša ljubav nalaziti daleko od vas. Neki od vas će nekom udaljenom mestu, na primer, na letovanju doživeti veliku ljubav - bilo avanturu ili burnu tajnu vezu koja počinje 28. ili 29. juna. Susret 30. juna može se pretvoriti u veliku ljubav. Maštajte i privlačite pozitivnim mislima ljubav, jer ćete ovog meseca u tome biti uspešni.

VAGA

Podrške, ljubavi, pažnje, a nekima i vrlo elegantan životni stil doneće vam Venera u Lavu u 10. kući i omogućiti da ostvarite neku svoju životnu želju. Neki od vas će prosperirati uz pomoć ljubavi ili podrške onih koji vas obožavaju. Naročito uspešni dani su vam 5. i 6. jun. Iskoristite mogućnost iznenadnih pozitivnih promena oko 28 i 29. juna. Prelepo iskustvo, koje će vas obradovati i ushititi očekuje vas 30. juna.

ŠKORPIJA

Početkom juna možete doživeti neku predivnu ljubavnu priču na putovanju, ili sa osobom koja dolazi iz inostranstva, ili na fakultetu i to 5. ili 6. juna. Druga prilika je oko 11. juna. U drugoj polovini meseca bićete emotivni i okrenuti domu i porodici. Čuvajte se porodičnih svađa i pokušajte da budete manje tvrdoglavi i posesivni.

Vladavina Blizanaca: ljubavna romansa za Lava, nova energija za Škorpiju...

STRELAC

Ljubavnih strasti i pojačane ljubavne želje biće u prvoj polovini juna. Ljubavne avanture, ili izuzetni i neponovljivi ljubavni doživljaji čekaju vas na putovanju, i to u inostranstvu ili sa strancem - 28. i 29. juna. Najlepša iskustva u ljubavi tokom cele godine očekuju vas upravo oko 30. juna. Radujte se i uživajte u ljubavi, koliko god možete, a moći ćete samo ako budete imali dovoljno smelosti da joj se prepustite.

JARAC

Najbolji dani u ljubavi tokom juna za vas su na samom početku - 5. i 6. juna kada će vaš vladar Saturn biti u trigonu sa Venerom. Ako ste ranije planirali venčanje, ili veridbu a iz nekog razloga ste to odložili, sada je najbolje vreme da planove ostvarite. Ako ste već u braku, onda je to povoljno vreme da učvrstite, produbite ili stabiluzujete ga.

VODOLIJA

Ovo je jedan od najpovoljnijih mesec za parnerstvo za vas. Neki će već oko 5. juna moći da uživaju u dokazima postojane i sigurne ljubavi i to, na neki način, povezano s poslom. Mogućnost pozitivnih i osvežavajućih promena u partnerstvu i mnogo iznenađenja biće oko 28 i 29. juna. Ako ste sami, to je vreme za početak nekog novog, uzbudljivog partnerstva. Oni koji baš na dan 30. juna uđu u brak, mogu se nadati vremenu punom radosti i prosperiteta. Ako tada upoznate neku novu osobu, biće to ljubav koja će vas više nego usrećiti.

RIBE

U junu ljubav biste mogli da doživite na poslu, ili dok budete nekome pružali neku uslugu. Zato, ako ste zaposleni, ne idite tokom juna na odmor. Posao vam ovog meseca donosi priliku za ljubav i zato ćete uživati radeći sa nekim čije će vas ljubavne varnice ushititi krajem meseca. Tada ćete osetiti ljubavno blaženstvo u koje vi verujete.

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović

http://www.lovesensa.rs/

Podeli na Facebook-u