KAKO OSVOJITI I ZADRŽATI MUŠKARCA: OVNA IZAZOVIMA I STALNIM AKTIVNOSTIMA, LAVA PAŽNJOM I ISKRENOM PODRŠKOM

Ne viđam ga često, nemam ništa njegovo osim onog osmeha koji mi je zapeo u glavi i nikako da izađe. Dovoljno je znati horoskopski znak izabranika vašeg srca, a potom slijedite ovaj putokaz…

KAKO OSVOJITI I ZADRŽATI MUŠKARCA: OVNA IZAZOVIMA I STALNIM AKTIVNOSTIMA, LAVA PAŽNJOM I ISKRENOM PODRŠKOM

Ovan

Strategija osvoji ga

Ovnovi su jako romantični, odvažni i vole uzbuđenja…Zbog svega toga, izazovi, prepreke…učiniće da se zaljubi mnogo brže. Igraj čvrsto i pusti ga malo da te juri, neka pomisli kako je on tebe smuvao, a ne ti njega. I nemoj mu olakšavati posao. Uspeh će biti veći. Ovnovi uz flert, vole i pomalo da zadirkuju, pa nemoj da se ljutiš na neke upadice. Veoma su im atraktivne devojke sa samopouzdanjem i avanturističkim prilazom životu. Ukoliko timski radite na nekom projektu olakšaće ti ostvarivanje veze sa njim. Jednom, kada se zaljube, teško se odljubljuju.

Strategija zadrži ga

Ovnovima mnoge stvari brzo dosade, tako da vezu uvek moraš držati aktivnom i uvek u vezu uvoditi neke novine. Ovnovi ne žele da slušaju priče koje se ponavljaju, tako da ćeš uvek morati imati na lageru neke sveže teme za zajedničke konverzacije. Potrudi se da imate različite prijatelje i različita interesovanja.

Bik

Strategija osvoji ga

Bikove privlače devojke sa klasičnom i izraženom elegancijom. Naročito su im privlačne slatke i uz to odgovorne devojke. Bikovi imaju zadivljujući osećaj za dramu i romantiku. Ako ih dovedete u neko takvo okruženje to je pun pogodak za vas (npr. glumite zajedno u nekoj školskoj predstavi). Bikovi takođe vole da izigravaju viteza u sjajnom oklopu, tako da od njega uvek traži pomoć, bilo koje vrste, i vrata uspeha ti se otvaraju. Zapamti, bikovi padaju na senzitivne, prefinjene devojke. Zato popravi svoje manire, i nipošto nemojte da tračariš u njegovom prisustvu.

Strategija zadrži ga

Oni su strastveni. Duboko su lojalni, i zauzvrat očekuju isto. Pokaži mu da si uvek na njegovoj strani, podržavajući njegove snove i planove. I budi dobar slušalac. Stalno ga obasipaj gomilom poljubaca i zagrljaja.

Blizanci

Strategija osvoji ga

Oni se zanose intelektualnom radoznalošću i vole da razotkrivaju tajne. Pričaj mu priče o nekim zanimljivim ljudima, tračeve iz žute štampe i zadivi ga sa svojim divljim idejama, fantazijama o vašoj budućnosti. Nemoj da budeš sladunjava i predvidljiva – oni vole devojke koje mogu stalno da prate nove trendove i da budu ultra spontane. Vole da probaju nove stvari, tako da će neki neobični izlasci da probude veliko interesovanje u njihovim očima. Padaju na pametne devojke koje mogu da razgovaraju o dešavanjima u svetu i literaturi.

Strategija zadrži ga

Oni vide sebe kao izuzetne heroje, tako da mu uvek govori kako je hrabar, i brzo će pomisliti kako si njegova srodna duša. Oni imaju ozbiljnu potrebu za nezavisnošću u vezi, tako da mu uvek daj slobodu i budi mu uvek dobar prijatelj.

Rak

Strategija osvoji ga

Rakovi su slatki, dušebrižni i znaju da budu jako otvoreni u ljubavnoj vezi. Od devojaka očekuju da mu stalno budu zahvalni na njeovoj nežnosti i da razumeju njegove duboke potrebe. Atraktivne su mu devojke u koje će imati neograničeno poverenje, i koje će mu dopustiti da se oseća velikim zaštitnikom. Da bi mu osvojila srce, budi ultratomatična. Svaki izlazak ili razgovor sa njim učini specijalnim. Razgovaraj sa njim o stvarima kao što su osećanja, i šta je to važno u životu. Ponekad mu napiši neku ljubavnu posvetu i zadubi se u dubinu njegovih očiju kada ti bude pričao o njegovoj filozofiji života.

Strategija zadrži ga

Rakovi ne vole napadne i agresivne devojke, pa ako u vezi budeš jedan nežan slatkiš biće dobitna kombinacija. Rakovi takođe vole i one male kućne poslove tako da napravljeni kolači ili komplet kuhinjskih noževa za njega mogu da budu izuzetan poklon naročito ako je poklon bez nekog naročitog povoda.

Lav

Strategija osvoji ga

Lavovi su dinamični muškarci. Oni padaju na nasmejane, srećne devojke koje vole nova iskustva. Teško će ti se odupreti ako budeš darežljiva sa svojim vremenom, daješ mu male poklončiće, i naročito od svega prija mu preterano laskanje. Reci tvom laviću kako ima najlepše oči na svetu i ugledaćeš kako mu lice sija od zadovoljstva. Misliće da ga jedino ti razumeš, kao niko nikada pre.

Strategija zadrži ga

Lavovi ostaju zaljubljeni u devojku koja iskreno podržava osobu koja se nalazi u njemu (koja ga nesebično prihvata onakvog kakav je). Moraš uvek da znaš, šta je to njemu važno (sviranje gitare, automobili itd…) i pokaži mu kako se diviš tim stvarima. Lavovi su darežljivi, pa ako mu dopustiš da se stalno brine o tebi, i ako ga hvališ zbog toga, on će biti jako srećan, a sa tim i ti ćeš biti zadovoljna vezom.

Djevica

Strategija osvoji ga

Muškarci device uvek se trude da razumeju i da budu elegantni. Devojke koje imaju dobar ukus što se tiče odeće i potreban osećaj za modu i modne detalje lako će osvojiti njegovo srce. Oni stalno pokušavaju da dostignu mentalnu i fizičku stabilnost i čvrstinu, zato, pokaži mu da si puna samopouzdanja, i psihički izuzetno stabilna i zrela, i počeće da sanjari o tebi. Da bi te devica dečko poštovao kao ženu moraš mu demonstrirati svoj integritet i nezavisnost. Najbrže ćeš mu osvojiti srce ako postaneš “prava dama”.

Strategija zadrži ga

On će ostati sa tobom ako mu daš do znanja kako ti njemu u stvari trebaš. Pitaj ga za savete, i uvek ga obavesti kako ti njegovi saveti pomažu da rešiš razne probleme. To će ga učiniti da se oseća sigurno pored tebe i pravim muškarcem, tako da ćeš u stvari ti trebati njemu.

Vaga

Strategija osvoji ga

Vage vole devojke koje u svakom trenutku znaju da se na pravi način postave u njihovoj vezi, koje su inteligentne, šarmantne i koje će znati da mu ugode u osećanjima. Vole jednostavne devojke sa simpatičnim jednostavnim stilom koje će o svemu moći bez ustručavanja da govore. Ako mu laskaš, i ako mu stvarno ugodiš u njegovim potrebama, on neće prestati da misli o tebi. Što više aktivnosti sa romantičnim predznakom i atmosferom koja sama od sebe popravlja raspoloženje. U stvari vage se lako zaljubljuju…ali je izazov zadržati ih.

Strategija zadrži ga

Moraćeš da mu budeš istinski partner, a ne samo običan privezak. Budi njegov najbolji prijatelj, podržavaj ga u njegovim poduhvatima, i trudi se da uživaš u njegovim pričama. Svoja razmišljanja deli sa njim.

Škorpija

Strategija osvoji ga

Škorpije poput magneta privlače misteriozne devojke. Što te manje poznaje, on će da bude više fasciniran tvojom pojavom. Oni takođe vole da kontrolišu situaciju. Zato uvek mu dopustite da on planira sastanak. Škorpije su izuzetno sumnjičave na sve što dolazi lako, zato igru osvajanja učini malo težom, da bi ga pre osvojila. Muškarci škorpije su takođe očarani devojkama koje znaju dobro da se ljube !!!.

Strategija zadrži ga

Potrebno im je malo duže, nego drugima da se potpuno otvore prema nekome i da se zaljube, ali kada se otvore oni su u potpunosti odani. Nemoj mu pričati laži i učini da se pored tebeoseća u potpunosti sigurno.

Strijelac

Strategija osvoji ga

Strelčevi imaju neverovatnu potrebu za avanturama i uzbuđenjima. Ukoliko osvajanje shvatiš kao zabavnu igru, on će biti očaraniji. A to znači da flertovanje i muvanje bude otkačeno. Od samog početka moraš mu dati do znanja da si spremna sa njim uvek ići u nove avanture. Budi entuzijasta i uvek direktna. Strelčevi vole nasmejane i ambiciozne devojke. U njegovom prisustvu budi uvek brižna i nabijena pozitivnom energijom. I kada ste u diskoteci ili na žurkama, pokaži svoje igračke sposobnosti jer će ti to biti veliki plus kod strelca.

Strategija zadrži ga

Strelčevima treba puno nezavisnosti u ljubavnoj vezi. Ukoliko mu bez ljubomore dozvoliš tu malu slobodu, i uvek budeš spremna kada je on spreman za zabavu i igrice, u njemu ćeš dobiti pravog partnera u uzbuđenjima i ljubavi.

Jarac

Strategija osvoji ga

Jarčevi vole snažne i nezavisne devojke. Ne vole devojke koje uživaju u glamuru i lažnom sjaju. Oni vole devojke sa dobrim ukusom, da su inteligentne i širokog pogleda na svet, i koja zna da ceni istinske vrednosti. Da bi ga osvojila potrebno je da budeš originalna , sa neobičnim putevima.

Strategija zadrži ga

Budi iskrena i od poverenja. Ono što on tebi u poverenju kaže, nemoj da prepričavaš drugima. On takođe od tebe očekuje konstantnu podršku i hrabrenje.

Vodolija

Strategija osvoji ga

Devojke koje znaju da koriste svoj mozak su san svakog muškarca vodolije. Vodoliju ćeš morati stalno da stimulišeš. Oni su malo pasivni. Dobar početak za građenje romantične veze je osnovno druženje, prijateljstvo. A zatim gradi intenzivnu intelektualnu vezu sa njim. Njegova razmišljanja, neka budu i tvoja razmišljanja.

Strategija zadrži ga

Uvek mu moraš dati malo ličnog prostora. Budi sa njim intimna, ali ga nemoj previše gušiti stvarima kao što su da ti tepa, ili stalno ponavlja koliko te voli. Da bi dobila ljubav, moraćeš i da je daješ.

Ribe

Strategija osvoji ga

Ribe muškarci obožavaju vatrene i simpatične curice. Sa dobrim raspoloženjem i pričljivošću imaš velike šanse da ga šarmiraš. Ribe imaju istančan osećaj za hemijsku vezu. Tako ako između vas proradi hemija, nećeš morati ništa da radiš, on će sam da se potrudi da te osvoji. U stalnoj su potrazi za srodnom dušom, tako budi prema njemu ljubazna i nastupaj sa razumevanjem, i uvek budi dobar slušalac onoga što ti bude pričao.

Strategija zadrži ga

Oni su veoma osetljivi, pa izbegavaj kritikovanje, pa čak i ako imaš sasvim drugačije mišljenje od njega to pokaži na neki nežniji način. Duboko su romantični, pa u vašu vezu uvek utkaj i niti romantike…

http://www.natalnekarte.com/

Podeli na Facebook-u