Natalna karta - izrada i tumačenje

Izrada i tumačenje natalne karte. brzo i povoljno porucite profesionalnu izradu i tumacenje svoje natalne karte koju ce uraditi profesionalni astrolozi.

Natalna karta - izrada i tumačenje

Šta je tacno natalna karta?

Natalna karta predstavlja sliku neba u trenutku necijeg rodenja. Onog momenta kada se rodimo, planete su nam vec predodredile šta sve može da nas ceka. Od karte neba nam umnogo zavisi dalji tok života. Tumacenjem natalne karte možemo saznati kakvi nas, kako dobri, tako i negativni aspekt, ocekuju u daljem životu. Pracenjem tranzicija planeta, Sunca, Meseca, u odnosu na kartu neba u trenutku našeg rodenja otkriva nam kakvi nas važni dogadaji ocekuju, kakvi smo kao licnosti, s kim se slažemo, ukratko – sticemo uvid u život kakav nas ocekuje.

Natalna karta, zapis sudbine u zvezdama koji se ogleda u položaju planeta, ne može se promeniti. U trenutku našeg rodenja formiraju se brojne spone i odreduju nam dobre ili napete aspekte. Iako zvezde pokazuju šta nas ceka, one nas ne uslovljavaju. Dobro tumacenje vaše natalne karte vam može pomoci kako da najbolje iskoristite pozitivne aspekte, a kako da izbegnete ili umanjite negativne.

Ali, jedno je znati zapis planeta, a drugo tumaciti ga.

Isto kao što nije nalaz ono što cini doktora vrhunskim strucnjakom, vec njegovo tumacenje istog, tako i naši eksperti i, može se reci, doktori za astrologiju, tumace vaše natalne karte. Astrologija nije puko, nasumicno predvidanje – astrologija je nauka, stara preko 5000 godina. I kao i svaka nauka, da bi se savladala, iziskuje puno vremena posvecenog ucenju i usavršavanju. Zato naši vodeci astrolozi i astro savetnici, koji imaju više decenija iskustva, bave se izradom tacnih i preciznih natalnih karti, i godinama pomažu ljudima da zavire u buducnost.

Za izradu natalne karte neophodni su datum, vreme i mesto rođenja. Natalnu kartu saljemo putem E-maila. Natalne karte se isporucuju na ne manje od 5 strana (dobijate sliku natalne karte i detaljno tumacenje na 4 strane). Svaka natalna karta obuhvata:

- Grafikon vaše natalne karte

- Opsti astropsiholoski profil

- Analizu emotivno partnerskih odnosa

- Analiza poslovnih potencijala - Analizu zdravstvenih aspekata

- Napomene i konstruktivne savete

Svaka natalna karta se izradjuje i pise iskljucivo za osobu koja je porucuje. Primer natalne karte mozete naci ovde: primer natalne karte.

Narucite tumacenje vaše natalne karte još danas i saznajte šta vam tacno piše u zvezdama!

Natalna karta - izrada i tumačenje

id: 144

Redovna cena: 56.00 €

Cena danas: 40.00 €

Poručite odmah ▶

Na ovoj strani naseg sajta mozete poruciti natalne karte za sebe i clanove svoje porodice brzo i lako. Nasi renomirani astrolozi uradice za vas analizu koja ce vam zatim biti dostavljena putem E-Mail a u roku od 5-7 radnih dana.

Prilikom porucivanja, u narednom koraku molimo vas da upisete sve podatke osobe za koju porucujete i to:

  • Datum rodjenja
  • Vreme rodjenja
  • Mesto rodjenja

Takodje, prilikom porudzbine dobro je naglasiti ukoliko zelite da se prilikom analize obrati paznja na neku posebnu oblast ili neko specificno pitanje. Sto vise podataka dostavite o temi koja vas zanima vasa analiza ce biti preciznija jer ce nasi astrolozi obratiti paznju na ono sto vas interesuje.

Sa ponosom mozemo reci da je preko tri hiljade korisnika do sada narucilo natalne karte putem naseg sajta, a nas sajt predstavlja jedan od najstarijih i najpoznatijih astroloskih sajtova na internetu.

Ne cekajte, porucite i vi svoju natalnu kartu vec danas!