KAKO OPRAŠTATE: OVAN LAKO, A ŠKORPIJA TEŠKA SRCA

I nisam više ljuta. Ni najmanje. Opraštam ti jer znam da će doći dan kada sam sebi nećeš moći oprostiti… Nije uvek lako oprostiti, naročito kada smo veoma povređeni. Svaki horoskopski znak na život i dešavanja gleda iz drugačijeg ugla i zato svaki od njih oprašta na svoj jedinstveni način. Ovan Kod Ovnova su primetni vatrena strast, nemilosrdnost, tvrdoglavost i impulsivnost. Ako ste rođeni u ovom znaku, sigurno ćete mnoge stvari izgovoriti naglo i grubo, bez razmišljanja. Vaš problem je to što često niste svesni da ste nekog povredili, pa kada vam se to posle prebaci, ne znate o čemu je reč. Generalno, Ovan nije toliko težak kada se radi o opraštanju. Njegova ljutnja kratko traje i on se lako miri. Bik Bikovima nije baš tako lako da oproste. Venera ih čini strastvenim i zbog toga ne mogu lako da prebole. Bikovi umeju dugo da se inate i skloni su tome da ljude stavljaju u šablon i imaju šablonske reakcije na njih. Popustite stege i potrudite se da drugima lakše opraštate.

KAKO OPRAŠTATE: OVAN LAKO, A ŠKORPIJA TEŠKA SRCA

Jarac

Pošto njime vlada Saturn, Jarac ne oprašta lako. On je oprezan po prirodi, pa se ne vraća olako ljudima koji su ga izneverili. Jarac je takav uglavnom u prvoj polovini života, kada još uvek upoznaje sve strane odnosa među ljudima. On ume da uči iz svojih grešaka, pa će izbegavati ljude u čijem se društvu može osećati neprijatno.

Kod načina opraštanja je bitno i to gde se nalazila vaša vladajuća planeta Saturn u trenutku vašeg rođenja. Jarčevi uglavnom ne vole da ponavljaju svoje greške. Pošto su pesimistični zbog Saturna, najbolje je da, kao i Škorpije, sami od sebe popuste, zaborave na ono što ih je u prošlosti povredilo i prestanu da misle o osveti.

Vodolija

Vodolije na čudan način održavaju svoje veze, najblaže rečeno – nekonvencionalne su. Što se tiče oproštaja, sa njima se nikad ne zna, pa je najbolje da se čvrsto odluče žele li i mogu li da oproste ili ne. Možda će im trebati vremena da izvedu zaključke da bi mogle da bezuslovno oproste nekome. Oslobodite se emotivnog tereta i oprostite.

Ribe

Ribe su najsaosećajniji i najskromniji znak Zodijaka i obdareni su sposobnošću bezuslovnog opraštanja. Nikad nemojte opraštati drugima ako na taj način postajete žrtva. Nemojte praštati iste greške. To nije bezuslovno opraštanje, nego je budalasto. Vi sami morate učiti iz svojih grešaka i prestati da ljudima dajete bezbroj šansi. Naučite kada treba da oprostite, a kada ne morate.

Podeli na Facebook-u